09 Mayıs 2021 - Pazar

20:30
TuzlasporTuzlaspor
VS
GiresunsporGiresunspor
Spor Toto 1. Lig
FutbolFutbol

09 Mayıs 2021 Tuzlaspor vs Giresunspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Tuzlaspor ile Giresunspor, Spor Toto 1. Lig Konferans Yayın maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Tuzlaspor – Giresunspor, Spor Toto 1. Lig Konferans Yayın maçı, 09-05-2021 Pazar günü TRT Avaz, Bein Sports 1, Bein Sports 3, beIN Sports Haber, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


09-05-2021 Tuzlaspor vs Giresunspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Tuzlaspor ile Giresunspor arasındaki Spor Toto 1. Lig maçı, TRT Avaz, Bein Sports 1, Bein Sports 3, beIN Sports Haber kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı TRT Avaz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Avaz, Digiturk 57, D Smart 284, Kablo TV 99, Tivibu 47, Turkcell TV+ 179, Fil Box 154 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı Bein Sports 1 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı Bein Sports 3 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports 3, Digiturk 79, Kablo TV 234 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı beIN Sports Haber Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

beIN Sports Haber, Digiturk 85, Kablo TV 223 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı Hangi Gün?

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı, 09 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı Saat Kaçta?

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı, saat 20:30 başlayacak.

Tuzlaspor-Giresunspor Maçı Nerede Oynanacak?

Tuzlaspor ve Giresunspor, karşı karşıya geleceği Spor Toto 1. Lig Konferans Yayın maçı, Tuzla Belediyesi Stadyumu'da, İstanbul Stadyumu'nda oynanacak.