CANLI MAÇ İZLE Tyson Fury-Oleksandr Usyk 18 Mayıs Dazn Link

18.05.2024 - 18:46

CANLI MAÇ İZLE Tyson Fury-Oleksandr Usyk 18 Mayıs Dazn Link 

Ağırsıklette tüm kemerler sahibini buluyor. Tyson Fury ile Oleksandr Usyk karşılaşması öncesinde en çok “canlı izle Tyson Fury-Oleksandr Usyk bedava link 18 Mayıs, Fury-Usyk hangi kanalda? Fury-Usky canlı izle, Fury-Usky bedava izle, Fury-Usyk nasıl izlenir?” şeklinde aramalar yapılıyor.

Ağırsıklet boksta tüm kemerler sahibini buluyor. Hafif ağırsıkletten ağırsıklete çıkan ve burada muhteşem bir kariyer inşa eden Oleksandr Usyk ile yenilgisiz boksör Tyson Fury karşı karşıya geliyor. Suudi Arabistan’daki organizasyon 18 Mayıs’ta izleyicilerle buluşuyor.

DAZN İzle Fury-Usyk Canlı Yayın Linki

Tyson Fury ile Oleksandr Usyk Maç İzleme Linki ağırsıklet unvan maçının yayıncısı belli oldu. Karşılaşma DAZN platformundan naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşma için DAZN üyeliği yeterli değil. Uygulama içi satın alma işlemiyle 700 TL’lik satın alma yapmanız gerekiyor. 

Karşılaşmanın 17 Şubat’ta Yapılması Planlanıyordu

Tyson Fury ile Oleksandr Usyk arasındaki mücadelenin ilk önce 2023 sonunda yapılması planlandı. Ancak Fury’nin Ngannou karşısında beklenenden fazla zorlanması sebebiyle karşılaşma 17 Şubat’a alındı.

İki taraf da 17 Şubat’taki karşılaşmaya hazırlanıyordu ama Fury kampından korkulan haber geldi. Antrenman esnasında kaşı açılan Fury’nin kaşına 15 dikiş atıldı ve karşılaşma iptal edildi. 

Karşılaşmanın organizatörleri bu kez mücadeleyi mayıs ayına aldı ve nihai tarih 18 Mayıs olarak karşımıza çıktı.


25 Yıl Sonra İlk Kez Tüm Kemerler Ortada

Tyson Fury ile Oleksandr Usyk mücadelesi ağırsıklette tüm kemelerin ortada olduğu bir maç olacak. Bu da 25 yıl sonra ilk kez tartışmasız ağırsıklet şampiyonunun bu maç sonrasında belli olması anlamına gelecek.

Maçın tanıtımında da 25 yıl sonra ilk kez tüm kemelerin ortada olduğuna vurgu yapıldı. Suudi Arabistan’ın eğlence sorumlusu Turki Alalshikh’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:


Karşılaşma DAZN Platformunda

Tyson Fury-Oleksandr Usyk ağırsıklet boks mücadelesinin yayıncısı belli oldu. Karşılaşma DAZN platformundan izleyicilerle buluşacak.

Fury-Usky canlı izle, Fury-Usyk bedava izle, Fury-Usyk DAZN link ve benzeri aramalarda izleyicilerin karşısına çıkan DAZN’a üye olup, maç için belirtilen ücreti de ödeyerek karşılaşmayı izleyebilirsiniz.