CBC Sport 20-22 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

19.02.2024 - 15:15

CBC Sport 20-22 Şubat Arasında Yayınlayacağı Maçları Duyurdu

Azerbaycan kanalı CBC Sport, 20-22 Şubat arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden toplam 4 mücadele CBC Sport ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Her hafta Avrupa’dan canlı maç yayınlarıyla izleyicilerin karşısına çıkan CBC Sport, 20-22 Şubat yayın akışını paylaştı. Şampiyonlar Ligi’nden iki mücadeleyi yayın akışına alan kanal, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maç yayınlarına devam edeceğini duyurdu.

CBC Sport’un yayın akışını açıklamasının ardından “Sparta Prag-Galatasaray şifresiz mi? Sparta Prag-Galatasaray CBC Sport’ta mı? CBC Sport Şampiyonlar Ligi’nden hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi Heyecanı CBC Sport’ta Yaşanıyor

CBC Sport, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki yayınlarına devam ediyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki yayınlarına Salı günü devam edecek CBC Sport, Inter ile Atletico Madrid arasındaki mücadeleyi yayın akışına aldı. Salı 23.00’teki Inter-Atletico Madrid karşılaşmasını, CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

Çarşamba günü ise Napoli ile Barcelona arasındaki keyifli kapışma ekranlara geliyor. Çarşamba 23.00’teki Napoli-Barcelona karşılaşmasını, CBC Sport’tan takip edebilirsiniz.

Her hafta Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport’un önümüzdeki haftalarda da bu yayınlara devam etmesi bekleniyor.

Salı
  • 23.00 Inter-Atletico Madrid
Çarşamba
  • 23.00 Napoli-Barcelona
  • 20.00 KAA Gent-Maccabi Haifa
Şampiyonlar Ligi CBC Sport Yayını      

Sparta Prag-Galatasaray CBC Sport’ta mı?

CBC Sport, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nden iki mücadeleyi yayın akışına aldı. Son 16 play-off turu ilk maçlarında belki de en büyük sürprize imza atan Karabağ, Braga karşısında avantajını korumaya çalışacak. Perşembe 20.45’teki bu mücadeleyi, CBC Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

CBC Sport’un yayın akışına aldığı ikinci karşılaşma ise Sparta Prag ile Galatasaray arasında oynanacak. 3-2’nin rövanşında Sparta Prag, turu geçmeye çalışacak. Temsilcimiz Galatasaray ise avantajını koruyarak adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Perşembe 23.00’teki Sparta Prag-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş mücadelesi, CBC Sport’ta.

Perşembe
  • 20.45 Karabağ-Braga
  • 23.00 Sparta Prag-Galatasaray