S SPORT LİNK Monaco-Anadolu Efes 14 Kasım CANLI MAÇ İZLE

14.11.2023 - 19:55

S SPORT LİNK Monaco-Anadolu Efes 14 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Anadolu Efes, Eurolig’in çift maç haftasına galibiyetle başlamak istiyor. Temsilcimiz bu akşam Fransa’nın Monaco takımı ile deplasmanda karşılaşıyor. Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak olan kritik maç öncesi popüler aramalar şöyle: Monaco maçı izle, Efes maçı izle, Monaco Efes canlı izle, Monaco Efes canlı maç izle, Monaco Efes maç izle, Monaco Efes bedava maç izle, Monaco maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. En sıcak gelişmeler ve canlı yayın detayları içeriğimizde.

MONACO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

monaco efes

Monaco-Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Monaco-Anadolu Efes Maç İzleme Linki Erdem Can önderliğindeki Efes’in Monaco ile olan randevusu sadece S Sport’ta olacak.

Monaco-Efes Maçı Canlı Takip

Efes’in Fransa’da nasıl bir performans göstereceğini merak eden basketbol severler, Eurolig’in resmi sitesinde yer alan canlı istatistiklerden maç sırasında yararlanabilir

MONACO-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Zalgiris Karşısında Hata Yapmadı

 erdem can

Eurolig’de Türkiye’yi başarıyla temsil eden Anadolu Efes, son haftalarda toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Yeni koçun oyun sistemi yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Takımımız 7 haftanın sonunda 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetlik bir performansa imza attı. Son olarak geçen hafta Sinan Erdem’de Zalgiris takımını ağırlayan Efes, müsabakadan 86-82 galip ayrıldı. O maçta özellikle Clyburn attığı 20 sayı ile yıldızlaştı.

Efes, Tofaş’ı Rahat Geçti

 efes tofaş

Anadolu Efes, bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde sadece Galatasaray’a kaybetti. Onun dışında kalan tüm maçlarında galibiyete uzanmayı bildi. Bu sonuçlarla beraber Efes ve Fenerbahçe Beko zirveye konuşlanmış durumdalar. Efes geçen hafta sonu Bursa temsilcisi Tofaş ile karşılaştı. Sinan Erdem’deki maçta kazanan Anadolu Efes tarafı oldu. Maçta Beaubois ve Ercan Osmani etkili bir oyun sergilediler. Efes Perşembe günü çift maç haftasının ikinci ayağında bu defa Milano deplasmanına gidecek. Efes’in bu zorlu fikstürden nasıl çıkacağı ise merak konusu.

Monaco Çok Formda

 monaco maç afişi

Monaco şu anda Eurolig organizasyonun en formda takımlarından biri durumunda. Takım on 5 maçından da galibiyet çıkarmayı bildi. Aynı istikrarı kendi liglerine de yanıtmış durumdalar. Oysa Eurolig’e oldukça etkisiz bir başlangıç yapmışlardı. Ligde son olarak ASVEL’İ 80-70 ile geçen Monaco, Eurolig final four’un da güçlü adayları arasında yer alıyor. Eurolig’de son 1 ayda görece kolay bir fikstürden geçiyorlar ve bunu iyi değerlendirdiler. Efes maçına da form durumları göz önüne alındığında favori çıktıklarını söylemek gerekiyor. Özellikle Mike James’in sürüklediği takım, Efes savunmasına epey problem çıkartabilir.