beIN Sports’un Yeni Hakem Yorumcusu Bahattin Duran Oldu

10.08.2023 - 15:02

beIN Sports’un Yeni Hakem Yorumcusu Bahattin Duran Oldu

beIN Sports’un başarılı programı Trio’nun yeni yorumcusu Bahattin Duran oldu. Bahattin Duran, yeni sezonda Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban’a programda eşlik edecek. Süper Lig’in başlamasıyla Bahattin Duran, beIN Sports ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Süper Lig başlangıcı öncesinde spor kanallarında hareketlilik söz konusu. Birçok kanal yeni transferlerle sezona giriş yapıyor. Bunlardan biri de beIN Sports. Kanalın en çok izlenen programlarından Trio’nun yorumcu kadrosunda bu sezon bir kez daha değişikliğe gidildi.

Geçtiğimiz sezon Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban ile başlayan program, Lale Orta’nın ayrılığı sonrası Seçim Demirel ile devam etmişti. 2023/24 sezonu başlangıcı öncesinde programın kadrosu bir kez daha değişti ve Bahattin Duran kadroya katıldı. Yeni sezonda Trio programında Bülent Yıldırım, Deniz Çoban ve Bahattin Duran yer alacak.

Ömer Faruk Ünal Yeni Transferi Duyurdu

Hakem haberleriyle gündeme gelen Ömer Faruk Ünal, yeni transferi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ömer Faruk Ünal’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

beİN sports'ta yeni hakem yorumcusu 
Bahattin Duran oldu.
Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban ile birlikte olacak.
Hayırlı olsun.


Bahattin Duran Kimdir?

Bahattin Duran, 26 Eylül 1975 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1994 yılında hakemlik kurslarına başlayan Duran, 1995 yılında bölge hakemi, 1999 yılında ise klasman hakemi oldu.

Bahattin Duran’ın Süper Lig macerası ise 2001 yılında başladı. Yardımcı hakem olarak çıktığı ilk maçın ardından 1.5 yıl sonra FIFA Kokartı aldı. 2003 yılından hakemliği bıraktığı dönemde kadar FIFA Kokartı taşıyan Bahattin Duran, 2014 ve 2018 Dünya Kupaları’nda da görev aldı.

Geçtiğimiz yıl PlaySpor YouTube kanalında zaman zaman yorumlarını paylaşan Bahattin Duran, 2023/24 sezonu ile beIN Sports ekranlarında yer alacak.