Neftçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi Ön Eleme Maçı Haber Global’de

09.08.2023 - 22:19

Neftçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi Ön Eleme Maçı Haber Global’de

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, üçüncü ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşıyor. Neftçi Bakü-Beşiktaş Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçı Haber Global’de. Bugün 20.00’deki mücadeleyi Haber Global ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan’da Neftçi Bakü’ye konuk oluyor. Neftçi Bakü-Beşiktaş mücadelesinin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Haber Global, mücadeleyi naklen yayınlayacağını duyurdu. Bugün 20.00’deki karşılaşmayı Haber Global ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haber Global’in yayın akışını açıklamasının ardından “Neftçi Bakü-Beşiktaş şifresiz mi? Neftçi Bakü-Beşiktaş hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Haber Global Twitter’dan Karşılaşmanın Duyurusunu Yaptı

Haber Global, Twitter hesabından mücadeleyi naklen yayınlayacağını duyurdu. Perşembe 20.00’deki mücadeleyi şifresiz ekranlara getirecek Haber Global, şu paylaşımı yaptı:

Neftçi Bakü-Beşiktaş maçı Haber Global'de!
Neftçi Bakü -Beşiktaş
🏆UEFA Konferans Ligi
🏟️Neftçi Arena
⏲️20.00


Şenol Güneş Neftçi Bakü Öncesinde Konuştu

Şenol Güneş, maç önü basın toplantısında soruları yanıtladı. İki takımın da aynı renklere sahip olduğunu dile getiren Güneş, Tirana maçındaki patlayıcılara ve sakatlığı bulunan oyunculara da değindi. Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekildeydi:

Futbol sahada oynanıyor. Renktaş takımlarız, iki takım da siyah-beyaz olduğu için bir yakınlık var ama hayat böyle. Kader, bazen karşılıklı ortam yaratabiliyor. Yarın iki takım için de zor maç olacak, hak eden kazansın ama biz de rakip de turu geçmek istiyor.
Patlayıcıların kalkması lazım. Nefes alırken bile insanı boğuyor. Görüntü olarak güzel gibi görünüyor ama bence güzel değil. Daha güzel şeyler var. Onların bir tebessümü, bu patlayıcıların olmasından daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Cenk Tosun antrenmana katılıyor ama buraya getirmedik. Ghezzal bizimle çalışmalara başlamadı. Masuaku da cezalı olduğu için aramızda değil. Gelen oyuncularımızın hepsinin oynama şansı var.
Neftçi iddialı bir takım yaptı, teknik direktörleri Adrian Mutu. Bizim için zor bir maç olacak. Tirana'dan daha iyi bir takımla oynayacağız.