EXXEN Yılın En İtibarlı Dijital Platformu Seçildi

20.01.2023 - 20:39

EXXEN Yılın En İtibarlı Dijital Platformu Seçildi

The One Awards ödül töreninde EXXEN, yılın en itibarlı dijital platformu seçildi. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran EXXEN, ödülünü 19 Ocak gecesi gerçekleştirilen törenle aldı. 

Spor içeriğine sahip başarılı dijital platformlardan EXXEN, aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonlarını sporseverlerle buluşturan EXXEN, Marketing Türkiye ve Akademetre araştırma şirketinin gerçekleştirdiği The One Awards’ta yılın en itibarlı dijital platformu seçildi. 

Kazananlar Halk Jürisi Tarafından Belirlendi

Marketing Türkiye ve Akademetre araştırma şirketinin gerçekleştirdiği The ONE Awards ödül töreninde EXXEN “Yılın En İtibarlı Dijital Platformu” seçildi.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen The ONE Awards’da “Yılın İtibarlıları” ödüllerinin kazananları 12 ilde toplam bin 200 kişiden oluşan halk jürisi tarafından belirlendi. Ödül töreni, 19 Ocak Perşembe günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de yılın en itibarlı markalarının katılımıyla gerçekleşti.

1 exxen 20.1.23      

Exxen Şampiyonlar Ligi Son 16 Maçlarıyla Futbol Yayınlarına Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını alarak dikkat çeken Exxen, bu sezon bazı maçları da şifresiz ekranlara getirdi. Yaklaşık 3 aydır maç yayınlarına imza atmayan platform, Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçlarıyla futbol yayınlarına geri dönecek.

Şubat ayında PSG-Bayern Münih, Totteham-Milan, Liverpool-Real Madrid ve daha birçok kritik eşleşmeyi futbolseverlerle buluşturacak EXXEN, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayınlarına da imza atacak. Trabzonspor’un Şubat ayındaki Basel ile oynayacağı Konferans Ligi play-off turu maçı, yine EXXEN ekranlarında olacak.

İki sezondur Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını yayınlayan EXXEN’in önümüzdeki dönemde yeni yayın haklarını alması bekleniyor. Özellikle yerel liglerden bazılarının önümüzdeki yıllarda EXXEN’de yayınlanabileceği tahmin ediliyor. Maç yayınları dışında Konuşanlar, Gibi, Leyla ile Mecnun gibi içeriklere sahip EXXEN, yılın en itibarlı dijital platformu seçilerek dikkat çekmeyi başardı.