2022/23 Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

18.01.2023 - 20:09

2022/23 Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 16’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Yayıncı beIN Sports her hafta iki mücadeleyi beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlıyordu. Ligin 16’ncı haftasında da bu durum değişmedi.

Basketbol Süper Ligi’nde 16’ncı haftanın başlangıcı Cumartesi günü yapılıyor. Kritik karşılaşmaların oynanacağı 16’ncı haftada iki mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanıyor. 

Son haftalarda haftanın açılış maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, 16’ncı haftada geleneği bozdu. Cumartesi gününün kapanış mücadelesini ve Pazar 18.00 seansındaki mücadelenin şifresiz yayınlanacağı açıklandı. Buna göre Cumartesi 18.00’deki Darüşşafaka-Türk Telekom ve Pazar 18.00’deki Bursaspor-Gaziantep Basket maçları, beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak.

Darüşşafaka Yeniden Üst Sıralara Tırmanıyor

Bu sezon inişli çıkışı bir performans gösteren Darüşşafaka, son üç haftada iki galibiyet alarak yeniden üst sıralara tırmanıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Basket’i mağlup etmeyi başaran Darüşşafaka, Türk Telekom önünde de kazanarak biraz daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Türk Telekom ise Galatasaray NEF ve Merkezefendi Belediyesi mağlubiyetleri sonrasında Anadolu Efes ve Petkimspor karşısında galip gelmeyi başardı. Ligde 2’nci sırada yer alan ve bu sezon ligin yanı sıra Eurocup’ta da son derece başarılı bir performans gösteren Türk Telekom, güçlü rakibini mağlup ederek zirve takibini devam ettirmek istiyor.

Bu sezon play-off hedefleyen Darüşşafaka ile her kulvarda oldukça iddialı olacağını gösteren Türk Telekom arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.

 1 bsl 18.1.23.jpeg      

Bursaspor’un Galibiyet Serisi Sona Erdi

Lige iyi başlangıç yapan ama daha sonrasında devamını getiremeyen Bursaspor, ligde son üç maçını kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’yu konuk eden Bursaspor, sahadan istediğini alamadı. Hafta içi de Joventut Badolana deplasmanında kaybeden yeşil beyazlılar, Gaziantep Basket karşısında kazanarak yeniden galibiyet serisine başlamak istiyor.

Gaziantep Basket ise bu sezonun hayal kırıklıkları arasında yer alıyor. Ligde sadece 5 kez kazanan Gaziantep Basket, play-off iddiasını devam ettirmek için bir seri yakalamak zorunda.

Ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile beklentileri karşılayamayan Gaziantep Basket arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 16’ncı hafta maçı, Pazar 18.00’de beIN Sports Haber’de.