Fenerbahçe’den Necati Ateş Açıklaması

17.01.2023 - 13:13

Fenerbahçe’den Necati Ateş Açıklaması

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş’in Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının ardından yaptığı yorumlar tepki topladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz saatlerde Necati Ateş ile ilgili açıklama yayımladı. Yapılan yorumlarla ilgili rahatsızlığını kanal yönetimiyle paylaştığını belirten Fenerbahçe, kamuoyunu konu hakkında bilgilendirdi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz yılın son bölümünde birçok spor kanalında yapılan yorumları gündeme almıştı. Bu sezon da benzer bir tutum içerisinde olması beklenen Fenerbahçe, TRT Spor yorumcusu Necati Ateş hakkında açıklama yaptı. Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının ardından TRT Spor’da yorumlarını paylaşan Necati Ateş’in haddini aştığını belirten Fenerbahçe, kanal yönetimine duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Fenerbahçe Kanal Yönetimine Yazı Gönderdiğini Açıkladı

Fenerbahçe, Necati Ateş’in yaptığı yorumların ardından TRT yönetimine konuyla ilgili yazı gönderdiğini açıkladı. Yapılan yorumlardan rahatsızlığını belirten Fenerbahçe, Necati Ateş’in açıklamalarının haddini aştığını dile getirdi. Fenerbahçe’nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Kulübümüz, TRT Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.



Necati Ateş Ne Demişti?

TRT Spor’un sevilen programlarından Stadyum’un bu sezonki kadrosuna giren Necati Ateş, sezon başından bu yana futbolseverlerin karşısına çıkıyor. Sık sık yaptığı yorumlarla gündeme gelen Necati Ateş, Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının ardından yine gündeme gelecek bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından ekranların karşısına çıkan Necati Ateş, özellikle ilk golde hatası bulunan Gaziantep FK oyuncusu Ertuğrul Ersoy’u hedef aldı. “Gaziantep FK’da Ertuğrul, bugün Fenerbahçe kazansın diye çok çalıştı. Beğendiğim bir futbolcu ama maalesef her golde o var.” ifadelerini kullanan Ateş’in yaptığı bu yorum tepki çekti. Konuyla ilgili bugün açıklama yayımlayan Fenerbahçe, kanal yönetimine yapılan yorumlardan duyduğu rahatsızlığı iletti.