Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 13-15 Ocak

12.01.2023 - 17:04

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 13-15 Ocak

Hafta sonu basketbol, futbol ve voleybolda kritik müsabakalar oynanacak. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 13-15 Ocak listesinde ağırlığı futbol ve basketbola veriyoruz. Haftanın spor izleme listesinde Serie A, Premier Lig ve Portekiz Liga NOS’tan kritik karşılaşmalar da yer alıyor.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Süper Lig ile açıyoruz. Ardından Euroleague’de kritik bir karşılaşmaya ve Serie A’da zirve yarışının düğümünün çözülüp çözülmeyeceğine tanıklık ediyoruz.

20.00 Galatasaray-Hatayspor: Derbi galibiyeti sonrasında şampiyonluk havasına giren Galatasaray, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hatayspor’u konuk ediyor. Son haftalarda galip gelmekte zorlanan Hatayspor ile puan farkını korumak isteyen Galatasaray arasındaki bu kritik mücadele, beIN Sports 1’de. 

22.30 Barcelona-Anadolu Efes: İnişli çıkışlı bir sezona devam eden Anadolu Efes, Barcelona’ya konuk oluyor. Son yıllarda Barcelona’da oynanan maçlarda gergin bir atmosfere tanıklık ediyoruz. Yine benzer bir atmosferin olmasını beklediğimiz mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

22.45 Napoli-Juventus: Ligde 7 puan farkla lider olan Napoli, en yakın takipçisi Juventus’u konuk ediyor. Napoli’nin maçı kazanması, yarışın çok büyük ölçüde sona ermesi anlamına gelecek. Juventus’un kazanması durumunda adeta lig yeniden başlayacak. 8 maçtır gol yemeden kazanan Juventus ile lider Napoli arasındaki mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.
1 spor ekranı 12.1.23      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü listesinde Konyaspor-Beşiktaş ve Eczacıbaşı-Fenerbahçe Opet maçlarına saatlerin birbirine yakın olması sebebiyle yer veremedik. Listemizde yer alan mücadeleler şu şekilde:

15.30 Manchester United-Manchester City: Dünya Kupası arası sonrasında oynadığı tüm resmi maçları kazanan Manchester United, ezeli rakibi Manchester City’i konuk ediyor. Arsenal’ı takibini sürdürmek isteyen Manchester City ile Manchester United arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports 3’te.

19.00 Trabzonspor-Başakşehir: Geçtiğimiz hafta ağır bir mağlubiyet alan Trabzonspor, zirve takibini devam ettirmek isteyen Başakşehir’i konuk ediyor. Artık kazanması gereken Trabzonspor ile ara sonrasında iyi sonuçlar alarak zirveye yaklaşan Başakşehir arasındaki bu mücadele, beIN Sports 1’de.

21.00 Marsilya-Lorient: Günün isme bakıldığında en sönük maçı Marsilya-Lorient. Öte yandan iki ekibin de tempolu oyun oynaması ve sürekli golü düşünmesi eğlenceli bir maç vaat ediyor. Bu keyifli mücadeleyi, TOD TV platformundan takip edebilirsiniz.
 2 spor ekranı 12.1.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü Basketbol Süper Ligi ile açıyoruz. Ardından İngiltere ve Portekiz’de iki keyifli mücadele sporseverleri bekliyor.

15.30 Bursaspor-Fenerbahçe Beko: Sezon başından bu yana Bursaspor’un iç saha maçları oldukça keyifli geçiyor. Atmosferin kusursuz olmasının yanında oynanan basketbol da sporseverleri memnun ediyor. Fenerbahçe Beko maçı da yine izleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 5’te.

19.30 Tottenham-Arsenal: Kuzey Londra derbisi son dönemde oldukça eğlenceli geçiyor. Genellikle de iç saha ekipleri sahadan galibiyetle ayrılıyor. Yine tempolu ve gergin geçmesi beklenen Tottenham-Arsenal mücadelesi, beIN Sports 3’te.

21.00 Benfica-Sporting: Dünya Kupası arası sonrasında ilk mağlubiyetini alan Benfica, zirve yarışından kopan Sporting’i konuk ediyor. Sporting’in kazanması, Porto ve Braga’yı şampiyonluk için biraz daha umutlandıracak. Benfica ise kazanarak rakiplerine umut vermek istemiyor. Bu haftaki birçok mücadele gibi yine gergin geçmesi beklenen Benfica-Sporting karşılaşmasını, Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.
                3 spor ekranı 12.1.23.webp      

Şifresiz Maçlar

TFF 1’inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 19.00’daki Büyükçekmece-Beşiktaş Emlakjet ve Cumartesi 18.00’deki Bahçeşehir Koleji-Tofaş maçlarını şifresiz yayınlayacak.

A Spor, Pazar günü 17.00’deki Udinese-Bologna maçını naklen yayınlayacak. 

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • TFF 2’nci Lig: Fuchs Sports YouTube
  • TFF 3’üncü Lig: Fuchs Sports YouTube
  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1’inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.