BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Giresunspor 12 Kasım BEIN LİNK

12.11.2022 - 13:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Giresunspor 12 Kasım BEIN LİNK

Bu sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren ve şu ana dek oldukça başarılı bir performans gösteren Fenerbahçe, Dünya Kupası öncesinde son lig maçına çıkıyor. Sahasında Giresunspor’u ağırlayacak olan sarı lacivertli ekip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Bugün saat 17.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Giresunspor karşılaşmasından önce trend olan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Giresunspor maçı izle, Fenerbahçe Giresunspor canlı izle, Fenerbahçe Giresunspor canlı maç izle, Fenerbahçe Giresunspor maç izle, Fenerbahçe Giresunspor bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya ilişkin güncel gelişmeler içeriğimizin devamında sizlerle!

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Giresunspor Maç Görseli

Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe-Giresunspor Linki Fenerbahçe ve Giresunspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan zorlu müsabaka, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Fenerbahçe-Giresunspor Maçı Canlı Takip

Geçen hafta yine kendi sahasında oynayan ve Sivasspor engelini tek golle geçen Fenerbahçe, Karadeniz ekibini de evine eli boş yollamak istiyor. Maçı anlık olarak takip etmek için FB TV canlı yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE GİRESUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Seriye Bağladı

jesus atatürk

Fenerbahçe’de işler oldukça yolunda gidiyor. İki kulvarda da lider giden sarı lacivertli ekipte her oyuncudan yüksek düzeyde verim alınıyor. Tüm oyuncuların ve hatta taraftarın, teknik direktör Jesus’a büyük saygı gösterdiği ortada. Jesus şu ana dek, Obradovic benzeri bir etki yaratmayı başarmış durumda. Bu güven ortamında seri galibiyetler alan takım, şu ana dek sadece bir kez kaybetti. Pazartesi günü, haftanın kapanış maçında sahasında Sivasspor’u ağırlayan ekip, bir kişi eksik oynadığı maçı 1-0 kazanmayı bildi. Üst üste 5. defa kazanan başarılı takım, en yakın rakibinin 5 puan önünde. Ev sahibi ekip, Başakşehir ve Galatasaray’ın karşılaşacağı haftayı iyi değerlendirmek istiyor.

Ev Sahibinde 6 Eksik

irfan can

Fenerbahçe her ne kadar Giresunspor karşısında favori olsa da eksik oyuncuların fazlalığı dikkat çekici. Yine de her şeye rağmen Fenerbahçe’nin kadrosunun oldukça geniş olması, Jesus’un elini rahatlatıyor. Geçen hafta oynanan Sivasspor maçında bilindiği üzere Belçikalı forvet Batshuayi, kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Bu arada oyuncu, Dünya Kupası için açıklanan Belçika Milli Takımı kadrosunda kendine yer buldu. Batshuayi haricinde sakatlık problemleri olan İrfan Can, Gustavo, Lincoln, Peres ve Mert Hakan da kadroda yer alamayacak. King ve hasta olan Valencia’nın durumları ise maç saatine doğru netleşecek.

Giresunspor Haftalar Sonra Kazandı

hakan keleş

Fenerbahçe’nin sahasında ağırlayacağı Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’de uzun bir aranın ardından kazanmayı bildi. Fakat yine de mevcut durumuyla Karadeniz ekibinin uzun vadede işi pek kolay görünmüyor. Şu an itibarıyla küme düşme hattının sadece bir basamak üzerinde yer alıyorlar. Arkadan gelen Hatayspor ve Sivasspor’un Giresunspor’u altına almak adına işi sıkı tutacakları kesin. Her ne kadar Giresunspor’da bu maç öncesinde çok ciddi bir eksiklik bulunmasa da Fenerbahçe deplasmanında işleri oldukça zor olacaktır. Daha önce sezon başında Galatasaray’ı deplasmanda yenmiş olmaları, onlar adına önemli bir referans olarak kabul edilebilir. Hakan Keleş’in öğrencileri geçen hafta sahasında İstanbulspor’u 3 golle geçti. Fakat bu 3 puanda, rakibin uzun süre bir kişi eksik oynamasının da rolü yadsınamaz.