BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Trabzonspor 11 Kasım BEIN LİNK

11.11.2022 - 16:03

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Trabzonspor 11 Kasım BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılışını, geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor yapıyor. Karadeniz ekibinin Ankaragücü deplasmanındaki karşılaşması bu akşam saat 20.00’da başlıyor. Ankara Eryaman Stadyumu’ndaki maçtan önce popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Trabzonspor maçı izle, Ankaragücü maçı izle, Beşiktaş Ankaragücü canlı izle, Beşiktaş Ankaragücü canlı maç izle, Beşiktaş Ankaragücü maç izle, Beşiktaş Ankaragücü bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı, derbi maçı izle. Müsabakaya dair güncel gelişmeleri sizler için derledik.

ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ankaragücü trabzonspor

Ankaragücü-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Ankaragücü -Trabzonspor İzleme Linki Ankaragücü ve Trabzonspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan bu keyifli karşılaşmayı ligimizin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Ankaragücü-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Trabzonspor, zirve yarışından uzak kalmamak adına zorlu Başkent deplasmanından 3 puan çıkarmak istiyor. Maça dair istatistikleri 90 dakika boyunca takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Geri Dönüşe İzin Verdi

abdullah avcı taraftarlar 

Trabzonspor, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin kazandığı haftada puan kaybederek zirve yarışında önemli bir darbe aldı. Son şampiyon, geçen hafta kendi sahasında ligin en sıkı ekiplerinden biri olan Konyaspor’u ağırladı. Maçın başında 2-0 öne geçen Trabzonspor, rakibin geri dönüşüne engel olamadı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla bir anda 7’nci basamağa kadar geriledi. Fakat hala zirve yarışının içinde olduklarını söyleyebiliriz. Dünya Kupası öncesinde oynayacakları son maçı kazanıp verilecek araya moralli girmek isteyen bordo mavili ekibi son derece zorlu bir 90 dakika bekliyor olacak.  

Yusuf Tekrar Kadroda

 trabzonspor kadro

Trabzonspor’da Ankaragücü maçı öncesinde iki önemli eksik epey can sıkıyor. Geçen hafta oynanan Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Bakasetas ve Trezeguet bu maçta sahada olamayacak. Özellikle Yunan oyuncu Bakasetas’ın kadroda yer alamayacak olması, takım için çok ciddi bir eksik olacak gibi görünüyor. Yıldız isim bu sezon 4 gol ve 3 asistle takımına önemli bir katkı sundu. Bu arada Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Yusuf Yazıcı bu maçla beraber sahalara geri dönüyor. Abdullah Avcı, hafta arasında performans anlamında çok şey beklediği Yusuf Yazıcı ile özel bir görüşme yaptı. Yusuf’un mental ve fiziksel olarak çok daha iyi şekilde dönmesi bekleniyor.

Ankaragücü 3 Haftadır Puan Kazanıyor

 ankaragücü trabzonspor maç paylaşımı

Geçen sezon topladığı 70 puanla TFF 1. Ligi’nde şampiyon olan Ankaragücü, bu başarısıyla yeniden Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı bilmişti. Başkent ekibi, şu ana dek %25’lik bir galibiyet ortalaması yakalamış durumda. Son resmi maçında Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’nü 6-2 ile geçtiler. Kasımpaşa karşısında ise ortaya iyi bir direnç koyarak 1 puan elde etmeyi bildiler. Ankaragücü, Fenerbahçe’ye 3-0 kaybettikten sonra çıktığı 3 Süper Lig maçında da kaybetmedi. Sarı lacivertli ekip, Trabzonspor’un eksik kadrosundan yararlanmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Ankaragücü, rakibini en son 2010 yılının mayıs ayında yenmeyi başarmıştı.