BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kasımpaşa-Galatasaray 11 Eylül BEIN LİNK

11.09.2022 - 16:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kasımpaşa-Galatasaray 11 Eylül BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 6’ncı haftasında Galatasaray, bir diğer İstanbul ekibi olan Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Zorlu geçmesi beklenen maç, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Yeni transferleriyle iyi bir çıkış yakalamak isteyen Galatasaray’ın nasıl bir performans sergileyeceğini merak edenler; “Galatasaray maçı izle, Kasımpaşa maçı izle, Kasımpaşa Galatasaray canlı izle, Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle, Kasımpaşa Galatasaray maç izle, Kasımpaşa Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor. Maçla alakalı tüm önemli gelişmeler ve canlı yayın bilgileri sizlerle!

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray'ın kasımpaşa maç görseli

Kasımpaşa-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Kasımpaşa-Galatasaray İzleme Linki Kasımpaşa ve Galatasaray takımlarını karşı karşıya getirecek olan maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Okan Buruk’un ekibi, haftayı yorucu bir yolculuk yapmadan geçirecek. Bunu avantaja çevirmek isteyen Galatasaray’ın Kasımpaşa maçındaki canlı istatistiklerini 90 dakika boyunca GS TV sayesinde takip edebilirsiniz.

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Son Dakikada Güldü

kasımpaşa galatasaray maç öncesi afiş

Galatasaray, geçtiğimiz hafta sezon boyunca unutulmayacak bir galibiyete imza atmayı başardı. Kendi sahasında ligin etkili ekiplerinden biri olan Gaziantep FK’yı ağırlayan sarı kırmızılı ekip, oyunun ilk yarısında bir kişi eksik kaldı. Bu bölümlerde konuk ekip bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi ve oyun son bölüme dek dengede gitmeye devam etti. Son dakikalarda Galatasaray, yeni golcüsü Seferovic’in ayağından gelen golle altın değerinde bir 3 puan elde etti. Bu arada ev sahibi ekibin ilk golünü atan Gomis, maçta bir penaltı atışından yararlanamadı. Gomis, şu anda Galatasaray’ın attığı 4 golün 3 tanesine imzasını atmış durumda. Abdülkerim Bardakçı’nın bu maçta cezalı olduğunu anımsatalım.

Transferin Flaş Takımı Galatasaray

galatasaray yeni transferler

Galatasaray sezon sonunda şampiyon olur mu bilinmez ama kulüp henüz şimdide transferin şampiyonu olmuş durumda. Transfer döneminin son haftasında üst üste tüm bombaları patlatan Galatasaray, taraftarlarında müthiş bir heyecan yaratmayı başardı. İspanya’nın yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Mata, PSG ve İnter’deki başarıları ile göz dolduran Icardi ve bu sezon Barcelona forması giyen genç yetenek Yusuf Demir, Galatasaray’ın 2022-2023 sezonunda formasını giyecek oyuncular arasında. Transferde deprem etkisi yaratan Galatasaray yönetimi, sabırlı davranmanın ve son haftaya kadar beklemenin ödülünü almış gibi görünüyor. Bilindiği üzere yönetim daha önce de Seferovic, Mertens, Oliveira ve Torreira gibi fark yaratan isimleri bünyesine dahil etmişti. Okan Buruk’un bu kadar önemli isimle nasıl ideal bir kadro yaratacağı ise daha şimdiden merak konusu.

Kasımpaşa’dan Üst Üste 2 Galibiyet

kasımpaşa'nın galatasaray maçı için hazırladığı görsel

Geçen sezonki başarısında aslan payına sahip olan Muleka ve Umut Bozok’u kaybeden Kasımpaşa’nın bu sezon bir düşüş yaşaması elbette beklenen bir durumdu. Nitekim İstanbul ekibi sezona oldukça etkisiz bir başlangıç yaptı. Hatta kısa sürede birçok kişinin küme düşme adayları arasında gösterilmeye başlanan Kasımpaşa, durumları biraz olsun toparlamayı başardı. İlk 3 haftada gelen 3 yenilgi sonrası, üst üste 2 maçı da kazanmayı bildiler. Özellikle Şenol Can’ın takımın başına getirilmesi ile beraber takımda bariz bir farklılık söz konusu. Önce Hatayspor’u iç sahada, sonra ise Antalyaspor’u deplasmanda deviren Kasımpaşa, Galatasaray karşısında önemli bir sürprize imza atmak isteyecektir. Savunma oyuncuları arasında yer alan Petretta, sakat olduğu için bu maçı kaçıracak. Takım; Bahoken, Celina ve Hajradinovic ile gol yollarında etkili olmaya çalışacaktır.