Fenerbahçe Katıl Üyeleri Fenerbahçe’ye 1 Milyon TL Kazandırdı

23.06.2022 - 09:11

Fenerbahçe Katıl Üyeleri Fenerbahçe’ye 1 Milyon TL Kazandırdı

Hazırlık maçlarını Fenerbahçe YouTube Katıl’dan yayınlayan Fenerbahçe’nin üyeleri sayesinde bu platformdan aylık kazancı 1 milyon TL oldu. Önümüzdeki günlerde gelirin artması bekleniyor.

Fenerbahçe, sezonu Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi önünde oynadığı hazırlık maçıyla açtı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde oynanan ve 2-2 sona eren mücadele, Fenerbahçe YouTube Katıl’da taraftarlarla buluştu. Aylık veya yıllık abonelik gerektiren Fenerbahçe YouTube Katıl’ın Fenerbahçe’ye katkısını ise TRT Spor muhabiri Kenan Pamuk Twitter hesabından paylaştı.

Fenerbahçe Katıl Üyeleri Sayesinde Fenerbahçe’nin Aylık Kazancı 1 Milyon TL

TRT Spor muhabiri Kenan Pamuk’un paylaşımına göre Fenerbahçe Katıl üyeleri sayesinde Fenerbahçe’nin YouTube’dan aylık kazancı 1 milyon TL oldu. Fenerbahçe’nin Youtube kazancıyla ilgili Kenan Pamuk’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Hazırlık maçlarının da başlamasıyla birlikte artan ‘Fenerbahçe Katıl’ üyeleri sayesinde Fenerbahçe’nin bu platformdan aylık kazancı 1 milyon TL’ye ulaştı.


İlk Hazırlık Maçı Berabere

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya’nı son şampiyonu Shkupi ile Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe YouTube Katıl’dan naklen yayınlanan mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Mücadelenin başında öne geçen Shkupi’ye yanıt yeni transfer Lincoln’den geldi. Fenerbahçe formasıyla ilk maçında golle tanışan Lincoln, etkili oyunuyla dikkat çekti. İkinci yarıda bir duran top golüyle yeniden öne geçen Shkupi, Muhammed Gümüşkaya’nın golüne engel olamadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

İlk hazırlık maçında Shkupi ile karşılaşan Fenerbahçe, Cumartesi günü Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’daki hazırlık maçlarını bu şekilde tamamlayacak Fenerbahçe’nin Tirana mücadelesinin de Fenerbahçe YouTube Katıl’dan yayınlanması bekleniyor. 

Ardından Avusturya’da kampa girecek Fenerbahçe, 2 Temmuz günü Partizan ile karşılaşacak. Fenerbahçe’nin Avusturya’da oynayacağı hazırlık maçlarının yayıncısı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Avusturya’daki karşılaşmaların farklı bir kanaldan yayınlanması bekleniyor.