Wimbledon 2022 TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

18.06.2022 - 07:50

Wimbledon 2022 TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

Sezonun üçüncü Grand Slam tenis turnuvası Wimbledon, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da. 27 Haziran ile 10 Temmuz arasındaki turnuvayı, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

Beklentilerden biraz daha farklı ilerleyen tenis sezonunda üçüncü Grand Slam Wimbledon’ın yayıncısı belli oldu. Uzun yıllar sonra geçtiğimiz sene tekrar TRT ekranlarına geçen Wimbledon, bu sene de TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak. 27 Haziran ile 10 Temmuz arasında gerçekleşecek turnuvayı, TRT Spor Yıldız ve TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Sosyal Medyadan Geri Sayım Başladı

TRT Spor Yıldız, Wimbledon’ın bu sene de TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacağını Twitter hesabından duyurdu. Wimbledon ile ilgili haberleri de paylaşan TRT Spor Yıldız’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

🎾 Wimbledon heyecanını TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşamaya 11 gün kaldı.


Nadal Wimbledon’da Oynamayı Planlıyor

Bu sezon Avustralya ve Fransa’da mutlu sona ulaşan Rafael Nadal, Wimbledon’da oynamak istediğini ve hafta başında Londra’ya gideceğini açıkladı.

Barcelona'da yapılan tedavi %100 çözüm değil ama anında gözle görülür sonuçlar verdi. Bir şekilde hareketimi kısıtlayan ağrım azaldı. Bazen bir tarafı ağrıyor, bazen diğer tarafı ama bir haftaya daha da oturmuş olur. Bu durumdan mutluyum. Hedefim Wimbledon'da oynamak. Tedavi ve bir haftalık antrenmanlar bana umut verdi. Oynama niyetim olmasa gitmezdim. Hurlingham'da gösteri turnuvası oynayacağım ve 1 hafta antrenman yapıp bunun mümkün olup olmayacağını göreceğim. Niyetim Wimbledon'ı oynamak, dinlenmek ve sonra Kanada ve Amerika Açık.

1 wimbledon      

Serena Williams’ın da Wimbledon’a Katılması Bekleniyor

Geçtiğimiz yıl Wimbledon’da Sasnovich karşısında maçı sakatlığı sebebiyle yarıda bırakan Serena Williams, tam 1 yıldır kortlara çıkamadı. Serena Williams’tan gelen haberler ise tecrübeli raketin Wimbledon’da yer alabileceği yönünde. Sakatlığının geçtiğini belirten Williams’ın hafta başında turnuvaya katılıp katılmamaya karar vermesi bekleniyor.