La Liga Yeni Sezonda S Sport’ta

17.06.2022 - 07:04

La Liga Yeni Sezonda S Sport’ta

İspanya La Liga’nın yeni yayıncısı belli oldu. La Liga yeni sezonda S Sport’ta futbolseverlerle buluşacak.

3 yıldır Spor Smart ekranlarında yayınlanan La Liga’nın yayın hakları 2021/22 sezonu sonu itibarıyla boşa çıktı. Yayın ihalesinde tüm platformların etkin olması bekleniyordu. Futbolmedya’nın haberine göre La Liga’nın yayın haklarını S Sport satın aldı. Bundan böyle karşılaşmalar S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan yayınlanacak. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Premier Lig Kaybı Sonrası Hamle Bekleniyordu

Saran Group, bu yılın sonuyla beraber Premier Lig yayın haklarını kaybetti. Elinde majör liglerden sadece İtalya Serie A kalan Saran Group’un aktif olması ve farklı bir yayın hakkını satın alması bekleniyordu. Futbolmedya’nın haberine göre La Liga yayın haklarını satın alan Saran Group, önümüzdeki sezondan itibaren karşılaşmaları naklen yayınlayacak.

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A yayın haklarını satın alan ama açıklamayı bir süre sonra yapan Saran Group’un La Liga yayın haklarını satın aldığını önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor.
1 laliga 17.6.2022      

Haftada 1 Şifresiz Maç İçin Farklı Bir Kanalla Anlaşma Bekleniyor

La Liga, son yıllarda yayın haklarını verirken haftada bir maçın şifresiz yayınlanmasını zorunlu kılıyor. Spor Smart döneminde haftada bir maç D-Smart YouTube kanalından naklen yayınlanıyordu. Saran Group’un da haftada bir maçın şifresiz yayını için farklı bir kanalla anlaşması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda A Spor ve TRT Spor ile anlaşarak Premier Lig ve Bundesliga maçlarından 1’inin şifresiz yayınlanmasını sağlayan Saran Group’un bu kanallarla görüşme yapacağı tahmin ediliyor.
2 laliga 17.6.2022.jpeg      

S Sport Plus’ın Güncel İçeriği

Premier Lig yayınlarının beIN Sports’a geçmesinin ardından nasıl bir strateji izleyeceği merak edilen S Sport, iki önemli yayın hakkını alarak bu eksiği kapatmaya çalışacak. Euroleague ve İspanya La Liga maçlarını ekranlara getirecek S Sport Plus, İtalya Serie A ve Portekiz Liga NOS maçlarını da naklen yayınlayacak.

NBA, UFC, NHL, NFL, Diamond League ve daha birçok organizasyonu ekranlara taşıyan S Sport Plus’a üye olmak için buraya tıklayın.