Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko BSL Final Serisi 4’üncü Maçı TRT Spor’da

11.06.2022 - 19:56

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko BSL Final Serisi 4’üncü Maçı TRT Spor’da

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko BSL Final serisi 4’üncü maçı TRT Spor’da. Pazartesi 20.30’daki mücadeleyi TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nde final serisi 4’üncü maça taşındı. İlk iki maçı çok da zorlanmadan kazanan Fenerbahçe Beko, üçüncü maçta özellikle ikinci yarıdaki istekli Anadolu Efes’e karşı koyamadı ve böylece seri 4’üncü maça uzadı. 

Serinin ilk üç karşılaşmasında olduğu gibi dördüncü maç da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Pazartesi 20.30’daki Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko BSL final serisi 4’üncü maçını TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Shane Larkin Maçın Yıldızı

İlk iki maçı rahat kazanan Fenerbahçe Beko, serinin üçüncü maçında sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. Maça çok hızlı başlayan Anadolu Efes’e bir şekilde karşılık verebilen Fenerbahçe Beko, ilk yarıyı dengede götürmeyi başardı. İkinci yarının başında yeniden gaza basan Anadolu Efes, periyodun son bölümünde yine rakibinin maça ortak olmasına izin verdi.

Son periyoda 7 sayı farkla önde giren Anadolu Efes, Shane Larkin’in kusursuz bir performans gösterdiği mücadeleyi kazanmayı başardı. Seriyi 2-1’e getiren Anadolu Efes, 4’üncü maçı da kazanarak final serisini final maçına taşımak istiyor.
1 bsl 11.6.2022.jpg      

İki Takımdan Muhteşem Şut Performansı

Serinin 3’üncü maçında Anadolu Efes özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden kusursuz bir performans gösterdi. Hemen hemen herkesin kusursuz oynadığı maçta Fenerbahçe Beko’da da benzer bir görüntü vardı. İki ekibin de muhteşem şut performansı maçın da yüksek skorlu bitmesini sağladı.

Yüksek skorlu geçen ilk üç maçın ardından serinin dördüncü maçında da benzer bir beklenti hakim. 
2 bsl 11.6.2022.jpg      

Fenerbahçe Beko’nun Son Deplasman Galibiyeti 2019 Yılında

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Ligde 2019 yılından bu yana iç sahada rakibine karşı oynadığı tüm maçları kazanan Anadolu Efes, bir kez daha galip gelerek seriyi uzatmaya çalışacak.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki BSL final serisi 4’üncü maçını, Pazartesi 20.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.