BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Beşiktaş 3 Nisan BEIN LİNK

03.04.2022 - 12:47

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Beşiktaş 3 Nisan BEIN LİNK

Milli maçlardan dolayı geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçiren Trabzonspor ve Beşiktaş takımları, Spor Toto Süper Ligi’nin 31’inci haftasında birbirlerine rakip oluyor. Ligde haftanın maçı olarak görülen ve sonucu merakla beklenen derbiye Medical Park Stadyumu ev sahipliği yapacak. Trabzonspor Beşiktaş karşılaşması öncesinde genel olarak şu tip arama sonuçları ağırlık kazanıyor: Trabzonspor maçı izle, Beşiktaş maçı izle, TS BJK maçı canlı izle, BJK maçı izle, TS maçı izle, Trabzonspor Beşiktaş canlı izle, Trabzonspor Beşiktaş canlı maç izle, Trabzonspor Beşiktaş maç izle, Trabzonspor Beşiktaş bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Derbi öncesi tüm gelişmelerle beraber canlı yayın bilgilerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ  MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Beşiktaş İzleme Linki Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki derbi müsabakası bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler için tek seçenek, beIN Sports HD 1 kanalı.

Trabzonspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Adım adım şampiyonluğa doğru koşan Trabzonspor, son haftalarda olduğu gibi yine taraftarından müthiş bir destek görecek. Biletlerin tükendiği bu özel karşılaşmayı canlı olarak takip etmek için yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden yararlanabilirsiniz.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor İkinci Yenilgisini Aldı

Trabzonspor'un Beşiktaş Maçı İçin Hazırladığı Uğurcan Çakır Temalı Maç Görseli

Bu sene efsanevi bir performans sergileye n ve taraflı tarafsız tüm futbol severlerin beğenisini kazanan Trabzonspor, artık şampiyonluk için gün sayıyor. Rekorlarla dolu bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Karadeniz ekibi, yıllar sonra gelmek üzere olan şampiyonluğun keyfini sürmek istiyor. Her maça final havasında çıkan lider, milli maç arasından önce oynadığı karşılaşmada bir diğer Karadeniz ekibi olan Rizespor’a boyun eğdi. Trabzonspor ilk yenilgisini ise Antalyaspor karşısında almıştı. Alınan bu yenilgiye rağmen Trabzonspor ile en yakın rakibi arasında şu anda 15 puanlık fark bulunuyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, iç sahada henüz hiç kaybetmedi. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1’lik skorla bordo mavili ekip olmuştu. Bu kritik maç öncesinde Peres kart cezalısı. Öte yandan Ahmetcan ve Hugo’nun sakatlık problemleri söz konusu.

Beşiktaş Yeni Hocasıyla İlk Kez

Beşiktaş'ın Trabzon Maçı İçin Hazırladığı Ghezzal Temalı Maç Görseli

Beşiktaş’ta milli maç arasında oldukça sürpriz bir gelişme yaşandı. Sergen Yalçın’ın yerine geçici olarak göreve gelen Önder Karaveli,  yönetimle yaptığı görüşme sonrası takımdan ayrıldı. Yönetimin en azından sezon sonuna dek Önder hocayı takımda tutması bekleniyordu ancak söz konusu ayrılık lige 8 hafta kala gerçekleşti. Karaveli’nin yerine dünyaca ünlü bir teknik direktör olan Valerian Ismael getirildi.  Yeni hocasıyla ilk resmi maçına çıkacak olan Beşiktaş’ın nasıl bir oyun kurgusuna sahip olacağı büyük bir merak konusu. Özellikle önümüzdeki sezonun planlaması dahilinde Valerian Ismael ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, kalan 8 haftayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Milli maç arasından önce siyah beyazlı ekip, oynadığı 4 resmi maçı da kazanamadı. Takımın Türkiye Kupası’nda kendi sahasında Kayserispor’a elenmesi, eleştirilerin dozunu yoğunlaştırmıştı. Öte yandan Galatasaray derbisinde oynanan etkisiz futbol ve alına yenilgi, taraftarın da tepkisine yol açmıştı. Son hafta siyah beyazlı takım kendi sahasında Hatayspor karşısında 2 puan daha kaybetti. İlk 4 şansı devam eden Kara Kartallar, bu maça Nkouduo ve Mert Günok’tan yoksun şekilde çıkacak.

Valerien İsmael Kimdir?

Valerien Ismael Beşiktaş Kafilesiyle Trabzon Deplasmanında

Taraftar, Beşiktaş’ın bu hafta takımın başına getirdiği Valerian Ismael’den çok şey bekliyor. Beşiktaş’ın Fransız teknik adamı resmi olarak açıklamasının ardından özellikle siyah beyazlı taraftarlar, “Valerian Ismael kimdir?” şeklinde araştırmalar gerçekleştiriyor. 1975 Fransa doğumlu olan başarılı teknik adam, futbol kariyerine Strasbourg’ta başladı. Crystal Palace, Werder Bremen, Bayern Münih gibi üst düzey takımlarda forma giyen Ismael, teknik direktörlük macerasına Hannover takımında başladı. Almanya’da Nurnberg, Wolfsburg gibi takımlarda kendini gösterdikten sonra LASK ile önemli bir çıkış yakalayan başarılı teknik adam, son olarak West Bromwich’in başında yer aldı. Milli maç arasında Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Valerian Ismael’in nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu.

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Puchacz, Denswil, Hüseyin, Dorukhan, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Visca, Cornelius
Beşiktaş: Ersin, Vida, Welinton, Montero, Rosier, Can, Josef, Umut, Ghezzal, Nkoudu, Batshuayi