2021/22 Premier Lig 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.04.2022 - 11:33

2021/22 Premier Lig 31’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 31’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Milli ara sonrasında yine bir müsabaka şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak.

Premier Lig’de heyecan 31’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Birbirinden kritik karşılaşmaların oynanacağı 31’inci haftada A Spor, bir mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını duyurdu.

Milli ara öncesinde Cumartesi maçlarından birini ekranlara getiren A Spor, 31’inci haftada geleneği bozmadı. Cumartesi 17.00’deki Chelsea-Brentford karşılaşması, şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak.

Chelsea Zorlu Dönemden Geçiyor

Chelsea, Roman Abramovich sebebiyle zorlu bir dönemden geçiyor. Banka hesaplarının dondurulması sonucunda sıkıntılı bir sürece giren Chelsea’de saha içinde çok ciddi bir problem yok. Hedefi ilk 4 şeklinde belirleyen Chelsea, milli ara öncesinde FA Cup’ta Middlesbrough’u mağlup etmeyi başardı.
1 premier lig 1.4.2022.jpg      
Ligde son oynadığı maçta Newcastle United’ı son dakika golüyle mağlup eden Chelsea, 59 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Brentford Nefes Almak İstiyor

Puan tablosuna bakıldığında konforlu bir alanda olduğu görülen Brentford, milli maç arası öncesinde Leicester’a konuk oldu. Bu maçı 2-1 kaybeden Brentford, 30 puanda kaldı. Alttaki ekiplerin maç eksiklerinden puan veya puanlar çıkarması Brentford’un yine tehlikeli bölgeye giriş yapması anlamına gelecek.
 2 premier lig 1.4.2022.jpg      
Chelsea karşılaşmasının ardından West Ham, Watford, Tottenham ve Manchester United ile karşılaşacak Brentford, bu karşılaşmaların sonunda alt bölümden ayrılmayı hedefliyor.

Bu Sezonki 3’üncü Randevu

Chelsea ile Brentford daha önce 5 kez karşı karşıya geldi ve bu maçların 4’ünü Chelsea kazandı. Bir mücadele, beraberlikle sonuçlandı. Cumartesi günü oynanacak karşılaşma ise iki ekibin bu sezonki üçüncü randevusu olacak. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi 1-0 kazanan Chelsea, rakibini Lig Kupası karşılaşmasında da 2-0 ile mağlup etmeyi başardı.

Liverpool ve Manchester City’e yetişme ihtimali kalmayan Chelsea ile son haftalara girilirken alt bölümle bağını tamamen koparmak isteyen Brentford arasındaki bu mücadele, Cumartesi 17.00’den itibaren şifresiz yayınla A Spor’da.