Türkiye-İtalya Maçını İzlemek İsteyenler Dikkat! Frekans Bilgileri Değişti

28.03.2022 - 12:18

Türkiye-İtalya Maçını İzlemek İsteyenler Dikkat! Frekans Bilgileri Değişti

Konya’da oynanacak Türkiye-İtalya maçını izlemek isteyenler dikkat! Yayıncı TRT Spor’un frekans bilgileri değişti. Mücadeleyi kesintisiz izlemek için frekans bilgilerini güncellemeniz gerekiyor.

Dünya Kupası Elemeleri play-off aşamasında hayal kırıklığı yaşayan Türkiye ve İtalya, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. İki takımın da yedek ağırlıklı kadrolarla sahada olması beklenen mücadele, Salı 21.45’ten itibaren TRT Spor ekranlarında olacak. Karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından izlemek içinse frekans bilgilerini güncellemek gerekiyor.

TRT Spor Yeni Frekans Bilgilerini Sosyal Medyada Paylaştı

Türkiye-İtalya karşılaşmasının TRT Spor ekranlarından yeni frekanslar üzerinden izleneceği, TRT Spor’un Twitter hesabından duyuruldu. TRT Spor’un konuyla ilgili yaptığı paylaşım ve yeni frekans bilgileri şu şekilde:

A Milli Takımımızın İtalya ile Konya'da oynayacağı hazırlık karşılaşmasını TRT Spor ekranlarında daha kaliteli ve kesintisiz izlemek için lütfen Türkiye kapsama alanındaki frekans bilgilerinizi güncelleyiniz.
Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4


İki Ekibin de Yedek Ağırlıklı Kadrolarla Sahada Olması Bekleniyor

Euro 2020’nin açılış maçında karşı karşıya gelen Türkiye ile İtalya, bu kez hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Perşembe günü Türkiye Portekiz’e, İtalya ise Kuzey Makedonya’ya mağlup oldu ve Dünya Kupası hayaline veda etti. Bu hazırlık maçında ise iki ekibin yedek ağırlıklı kadrolarla sahada olması bekleniyor.

Türkiye’de Burak Yılmaz’ın yerine kadroya katılan Salih Özcan’ın ilk 11’de yer alacağı tahmin edilirken, Portekiz maçında ilk 11’de başlayan isimlerden sadece Kerem Aktürkoğlu, Çağlar Söyüncü ve Hakan Çalhanoğlu’nun İtalya karşısında ilk 11’de yer alması bekleniyor. İki ekibin muhtemel 11’leri şu şekilde:

Türkiye: Altay Bayındır, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Rıdvan Yılmaz, Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkadir Ömür, Enes Ünal

İtalya: Cragno, Bastoni, Acerbi, Biraghi, Florenzi, Tonali, Barella, Pellegrini, Zaccagni, Zaniolo, Scamacca