18-19-20 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

18.03.2022 - 08:42

18-19-20 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Formula 1’de 2022 sezonuna merhaba diyeceğimiz 18-19-20 Mart Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü çok ilgi çekici durmayan maçları listemize almak durumunda kaldık. Bu kısır listede öne çıkanlar şu şekilde:

20.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor: Birkaç hafta önce Çaykur Rizespor’un bir seri yakalaması durumunda ligde kalabileceği düşünülüyordu. Giresunspor ve Kasımpaşa mağlubiyetleri bu ihtimali belli ölçüde ortadan kaldırdı. Yine de mucizenin ilk halkası için lider Trabzonspor’u mağlup etmeye çalışacaklar. Trabzonspor ise Fenerbahçe maçında biraz beklentilerin altında kaldı. Onun dışında son 4-5 haftada kusursuza yakın bir oyun ortaya koyuyor. Çaykur Rizespor deplasmanında da kazanarak yollarına devam etmek isteyecekler. İki camianın arası son yıllarda biraz açık.                        
1 spor ekranı 18.3.2022.jpg       
Beklenenden daha gergin geçebilecek bu mücadeleyi, beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

22.30 Milano-Bayern Münih: Euroleague’de hem ilk 4 hem de ilk 8 yarışını yakından ilgilendiren bir mücadele ile karşınızdayız. Milano’da hedef ilk 4’teki yerini korumak ve hatta biraz daha yukarı çıkmak. Bayern Münih ise ilk 8’e tutunmak istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports Max 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

23.00 Wolves-Leeds: Genel futbol izleyicisi için çok iç açıcı bir maç olmayabilir. Wolves, az gol atıp, çok az gol yiyor. Leeds United’da ise son hafta kazansa dahi oyun açısından bir gelişme yok. Premier Lig’de haftanın açılış mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü de aslında çok tatmin edici bir liste yok. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Adana Demirspor-Başakşehir: Adana Demirspor, son iki maçını kaybetti. Yeni Malatyaspor maçı Rus Ruleti tarzı oynandı ve sonunda kurşun Adana Demirspor kalesinde patladı. Sivasspor karşılaşmasında ise kaybetmeyi hak etmediler. Oyun da hakem izin verdiği kadar akıcıydı. Başakşehir ise çok iyi durumda değil. Kazandıkları dönemde de oyunlarında birtakım sorunlar hissediliyordu ama son dönemde özellikle hücumda dibe vurdular. Karagümrük ve Antalyaspor karşılaşmalarında geri düştükten sonra neredeyse pozisyona giremediler. İki takım da bu maçta 
toparlanmak istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

18.00 Formula 1 Bahreyn GP Sıralama Turları: Formula 1’de 2022 sezonu başlıyor. Nefes kesecek bu sezonun ilk yarışı öncesinde pilotların ve takımların son durumlarını görmek için sıralama turlarını takip edebilirsiniz. Formula 1 Bahreyn GP Sıralama Turları, S Sport ve S Sport Plus platformunda olacak.

20.00 Inter-Fiorentina: Inter, geçtiğimiz hafta Torino karşısında beklenmedik bir puan kaybı aldı. Son haftalarda oyunları bozuldu ve iyi sonuç alamıyorlar. Fiorentina ise Vlahovic sonrası halen tam anlamıyla kendini bulmuş değil.       
2 spor ekranı 18.3.2022.jpg       
Farklı sonuçlara gebe bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise geride kalan iki günün aksine inanılmaz bir spor izleme listesi var. Monaco-PSG, Fenerbahçe-Konyaspor gibi maçları dışarıda bıraktığımız liste şu şekilde:

18.00 Formula 1 Bahreyn GP: Güne Formula 1 ile başlıyoruz. Sezonun ilk yarışını hemen hemen her sporsever merakla bekliyor. Formula 1’de sezonun ilk heyecanını takip etmek için adresiniz S Sport 2 ve S Sport Plus.

20.00 Roma-Lazio: İtalya’da haftanın maçı Roma’da oynanacak. Roma’nın oyunu sezon başından bu yana bir arpa boyu yol alamadı. Lazio’da da aslında durum benzer. Onlar dönem dönem iyi oynasalar da istikrar yakalayamadı.                        3 spor ekranı 18.3.2022.jpg       
Haftanın en keyifli maçlarından Roma-Lazio mücadelesini, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

23.00 Real Madrid-Barcelona: İspanya’da haftanın maçı ise Madrid’de oynanacak. Şampiyonluk yolunda artık tek rakibi kendisi kalan Real Madrid, son dönemde daha iyi bir oyun ortaya koyan ve iyi sonuçlar alan Barcelona’yı konuk ediyor. El Classico’nun adresi Spor Smart ve S Sport Plus.

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Cumartesi 20.15’teki Darüşşafaka-Anadolu Efes ve Pazar 15.30’daki Galatasaray NEF-Merkezefendi Bld BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.
A Spor ekranlarında Premier Lig’den bir karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmanın önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Pazar 15.30’daki Club Brugge-Genk maçı da şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Elche-Valencia: D-Smart Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.