2021/22 La Liga 29’ncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.03.2022 - 15:42

2021/22 La Liga 29’ncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 29’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. D-Smart Youtube kanalından La Liga’da bir mücadeleyi şifresiz izleyebilirsiniz.

La Liga’da heyecan 29’uncu hafta maçlarıyla devam ediyor. Milli maç arası öncesinde El Classico’nun da oynanacağı 29’uncu haftada yine bir mücadele, D-Smart Youtube kanalından şifresiz yayınlanacak. Yayıncı kuruluş D-Smart da geçtiğimiz saatlerde haftanın programını açıkladı. 

Son haftalarda Cumartesi gününden bir karşılaşmayı şifresiz yayınlayan D-Smart, 29’uncu haftada Elche-Valencia mücadelesini D-Smart Youtube’dan futbolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Cumartesi 18.15’ten itibaren bu karşılaşmayı D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Elche Galibiyet Hasretini Sonlandırdı

Ligde Şubat ayında Rayo Vallecano’yu yendikten sonra 2 maçtır kaybeden Elche, geçtiğimiz hafta Granada’ya konuk oldu. Karşılaşmanın başında bulduğu golle öne geçen Elche, skoru korumayı başardı ve hanesine bir üç puan daha yazdırdı.

Granada deplasmanından alınan 3 puan sonrasında puanını 32’ye yükselten Elche, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e çıkardı. 
1 la liga 17.3.2022.jpg      
Bu da Elche’nin son haftalara biraz daha konforlu girmesini sağladı.

Valencia 3 Maçtır Kaybetmiyor

Genç bir çekirdeğe sahip ekiplerden Valencia, ligde üç karşılaşmadır kaybetmiyor. Ekonomik sıkıntıları önümüzdeki yazdan itibaren atlatmayı planlayan Valencia, geçtiğimiz hafta Enes Ünal’ın formasını giydiği Getafe’ye konuk oldu.

Getafe karşısında pek varlık gösteremese de gol yemeyerek 1 puana uzanan Valencia, ligin kalan bölümünde büyük bir amaca sahip değil. 
2 la liga 17.3.2022.jpg      
Öte yandan Kral Kupası’nda finale yükselen Valencia, Nisan ayında oynanacak kupa finalini kazanarak kupa hasretini sonlandırmak istiyor.

Son 5 Maçın 4’ü Valencia’nın

Elche ile Valencia arasında oynanan karşılaşmalarda Valencia’nın ağır bastığı görülüyor. Oynanan son 5 maçın 4’ünü kazanan Valencia, ligin ilk yarısında da rakibini 2-1’lik sonuçla geçmeyi başardı.

Ligde beklentileri aşan ve geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle kendini orta sıralara atan Elche ile bu sezon için tamamıyla Copa del Rey’e odaklanan Valencia arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.15’ten itibaren şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında.