2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

14.03.2022 - 21:46

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 24’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. TRT Spor Yıldız, her hafta olduğu gibi 24’üncü haftada da iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son haftalarına giriliyor. Play-off yarışının nefes kestiği ligde her hafta 2 mücadele, şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız ekranlarında oluyor. 24’üncü haftada da iki karşılaşmanın TRT Spor Yıldız ekranlarında olacağı açıklandı.

Daha çok üst sıralardaki ekiplerin maçlarını ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, Cumartesi 20.15’teki Darüşşafaka-Anadolu Efes ve Pazar 15.30’daki Galatasaray NEF-Merkezefendi Bld karşılaşmalarını yayın akışına dahil etti.

Darüşşafaka İlk 2 Sıranın Peşinde

Bu sezon beklentileri aşmayı başaran Darüşşafaka, ligde 16 galibiyet aldı. Normal sezonu ilk 3 içinde bitirmesi beklenen Darüşşafaka, Anadolu Efes karşısında galip gelerek ilk 2 sıra için de iddialı olduğunu kanıtlamanın peşinde.

Anadolu Efes ise son dönemde Euroleague’de olumsuz sonuçlar aldı. Üst üste iki maçı kaybeden Anadolu Efes, Darüşşafaka önünde kazanarak ilk 2 sırayı büyük ölçüde garantilemek istiyor.
bsl 15.3.2022      
Ligin üst bölümünü yakından ilgilendiren Darüşşafaka-Anadolu Efes karşılaşması, Cumartesi 20.15’ten itibaren şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız’da.

Galatasaray NEF Üst Sıralara Tırmanmak İstiyor

Geçtiğimiz hafta hava şartları sebebiyle maç oynamayan Galatasaray NEF, bir önceki hafta Gaziantep Basket’i mağlup etmeyi başardı. Ligde 13 galibiyeti bulunan Galatasaray NEF, bir yandan ilk 8’i garanti altına almak, bir yandan da ilk 4’ü zorlamak istiyor.

Merkezefendi Belediye ise son haftalarda oynadığı basketbolla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko karşısında mağlubiyet alan Merkezefendi Belediyesi, öncesinde Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş Icrypex gibi ligin iddialı ekiplerini mağlup etti. Ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen Merkezefendi Belediyesi, Galatasaray NEF önünde sürpriz peşinde olacak.

Play-off yarışında biraz daha üst sıralara çıkmak isteyen Galatasaray NEF ile alt sıralardan bağını tamamen koparmayı hedefleyen Merkezefendi Belediyesi arasındaki bu keyifli mücadele, Pazar 15.30’dan itibaren TRT Spor Yıldız’da.