BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Beşiktaş 14 Mart BEIN LİNK

14.03.2022 - 13:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Beşiktaş 14 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Ligi’nde haftanın kapanışı, müthiş bir derbiye sahne oluyor. Her ne kadar bu sezon hedefledikleri puanın gerisinde kalsalar da derbiye büyük önem veren iki takım, bu akşam saat 20.00’da karşı karşıya geliyor. Galatasaray’ın ezeli rakibi Beşiktaş’ı sahasında ağırlayacağı maçı Atilla Karaoğlan yönetiyor. Derbi maçı öncesinde futbol severlerin gerçekleştirdiği trend aramaların genel olarak şu şekilde olduğunu görüyoruz: Galatasaray Beşiktaş canlı izle, Galatasaray Beşiktaş canlı maç izle, Galatasaray Beşiktaş bedava maç izle, Galatasaray maçı izle, Beşiktaş maçı izle, GS BJK canlı yayın, GS maçı link, BJK maçı lin, Bein Link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein sports canlı izle, Galatasaray derbi maçı şifresiz, bedava derbi maçı izle, Galatasaray Beşiktaş online izle. İçeriğimizin devamında Galatasaray Beşiktaş derbisine ilişkin tüm detayları ve canlı yayın bilgilerini bulabilirsiniz.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Beşiktaş İzleme Linki Haftanın sonucu en çok merakla beklenen karşılaşması olan Galatasaray Beşiktaş karşılaşması, kapalı gişe oynanacak. Taraftarın müthiş ilgi gösterdiği maç, ülkemizde beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

İstanbul Nef Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş maçını izleme fırsatı bulamayan futbol severler, alternatif olarak istatistik takibi yapmaya yöneliyor. Maç boyunca istatistikleri ve önemli dinamikleri takip etmek adına GS TV’de yer alan “90 Dakika” programından ya da Beşiktaş resmi sitesindeki “Maç Merkezi” bölümünden yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray İspanya’da Zoru Başardı

Torrent Galatasaray İdmanında

Galatasaray, ligde ve Avrupa’da oldukça farklı bir oyun anlayışına sahip olduğunu geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en zorlu deplasmanlarından biri olan Nou Camp’ta bir kez daha gösterdi. Barcelona’nın çok net şekilde favori çıktığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu karşılaşmasında temsilcimiz, savunma disiplinini maç geneline yayarak skor avantajını cebine koydu. Derbi maçı öncesinden büyük bir moral bulan sarı kırmızılı ekip, Süper Lig’de hatırlanacağı üzere son hafta Konyaspor karşısında 2-0’lık bir yenilgi almıştı. Göztepe ve Rizespor galibiyetlerinin arkasını getiremeyen ekip, Konyaspor karşısında vasatı aşamadı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle verimli bir şekilde antrenman yapamayan Galatasaray, Torrent önderliğinde ilk derbi galibiyetine imza atmak istiyor.

Beşiktaş’ın Ligde Kaybetmeme Serisi Dikkat Çekiyor

Beşiktaş İSOsyal Medya Ekibinin Galatasaray Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Önder Karaveli’nin çalıştırdığı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de son olarak Başakşehir takımını kendi sahasında ağırladı. Gol düellosuna dönüşen maç, seyir zevki açısından tatmin edici olsa da siyah beyazlı ekibin ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyip 2 puan kaybetmesi, önemli eleştirilere neden oldu. Beşiktaş, Önder Karaveli liderliğinde kolay maç kazanamayan ama diğer yandan da kolay maç kaybetmeyen bir takıma dönüşmüş durumda. Süper Lig’de oynadıkları son 9 maçta siyah beyazlı ekibin bileğini bükebilen bir takım olmadı. Fakat bu periyotta tam 5 beraberlik aldıklarını anımsatalım. Kara Kartallar, ligimizde en çok berabere kalan 3 takımdan biri durumunda. İlk 4 sıra için mücadele eden Beşiktaş, maç eksiğiyle 8’inci basamakta ve 45 puana sahip. Önünde yer alan Adana Demirspor ve Alanyaspor’un haftayı puansız geçmesi, Beşiktaş’ın iştahını daha da kabartacaktır. İstanbul ekibi bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 maçtan sadece 3 galibiyet çıkartabildi.

Derbide Kimler Sahada Olamayacak?

Josef De Souza'nın Beşiktaş Antremanından Bir Görüntüsü

Derbi maçında özellikle siyah beyazlı ekipteki sakat oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Takımın önemli yıldızlarından biri olan Pjanic dışında N'Koudou, Welinton ve Mert, Galatasaray karşısında olmayacak. Ayrıca Rıdvan ve Mehmet Topal hafta içindeki antrenmanlarda yer almadılar. Oğuzhan ve Atiba ise takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlar yapmayı sürdürdüler. Bu maç öncesi söz konusu oyuncuların durumları belirsizliğini koruyor. Takımda en sevindirici gelişme ise derbi maçlarını genel olarak çok iyi oynayan Josef’in bu maçın kadrosuna yetişmesi. Ev sahibi Galatasaray takımında ise Arda Turan ve Fatih Öztürk haricinde ciddi bir sakatlık söz konusu değil.

İki Takım Arasındaki Rekabette Son Durum

Anadolu Ajansı'nın Galatasaray Beşiktaş Maçı İçin Hazırladığı İnfografik

Oldukça eskiye dayanan Galatasaray Beşiktaş rekabetinde yeni bir çeltik atılıyor. Tam 97 senedir devam eden rekabette takımlar şu ana dek 350 defa birbirlerine rakip oldular. Taksim Stadı’nda Beşiktaş’ın 2-0 kazandığı maçla başlayan derbinin köklü tarihinde Galatasaray’ın az da olsa önde olduğunu söylemek mümkün. Oynanan 350 karşılaşmanın 123 tanesinde Galatasaray galibiyeti, 113 tanesinde Beşiktaş galibiyeti ve 114 tanesinde beraberlik söz konusu. Nef Stadyumu’nda oynanan 11 lig maçının 7 tanesinde Galatasaray üstünlüğü göze çarpıyor. Ligin ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Pena, Van Aanholt(Ömer), Marcao, Nelsson, Omar, Pulgar(Taylan), Berkan, Kerem, Cicaldau, Emre Kılınç, Gomis
Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Necip, Rosier, Atiba, Can, Kenan Karaman, Teixeira, Ghezzal, Güven