BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor Göztepe 12 Mart BEIN LİNK

12.03.2022 - 15:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor Göztepe 12 Mart BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de açık ara farkla şampiyonluğa koşan Trabzonspor, bu hafta ağırlayacağı Göztepe karşısında hata yapmak istemiyor. Fenerbahçe maçında yenilmezlik serisini koruyan bordo mavili ekip ile küme düşmeme mücadelesi veren Göztepe’nin bu keyifli karşılaşması bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maç öncesi gerçekleştirilen en trend aramalar şu şekilde: Trabzonspor Göztepe maçı canlı izle, Trabzonspor Göztepe canlı maç izle, Trabzonspor Göztepe bedava maç izle, Trabzonspor maçı izle, Bein link,  Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Trabzonspor Göztepe maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Trabzonspor online izle. Takımların form durumlarını, sakat ve cezalı oyuncuları ve tüm canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR GÖZTEPE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor'un Göztepe Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Trabzonspor-Göztepe Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor- Göztepe İzleme Linki Her hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Trabzonspor, ligin en formsuz ekiplerinden biri olan Göztepe’yi iç sahada ağırlıyor. Maçı ülkemizde canlı olarak izlemek isteyenler, resmi yayıncı olan beIN Sports HD 1 kanalına yönelebilir.

Trabzonspor-Göztepe Maçı Canlı Takip

Trabzonspor ve Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmaya dair istatistik takibi yapmak adına yayıncı kuruluşun web sitesini değerlendirebilirsiniz.

TRABZONSPOR GÖZTEPE MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR GÖZTEPE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Yine Kaybetmedi

Abdullah Avcı'nın Göztepe Maçı Öncesi Açıklamaları

Trabzonspor her ne kadar şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş olsa da kendisi adına oldukça önemli olan derbi maçını kazanarak bu başarıyı pekiştirmek istiyordu. Hem taraftarın hem de futbolcuların haftalar öncesinden beklediği Fenerbahçe maçı, müthiş bir rekabete sahne oldu. Ev sahibi Fenerbahçe’nin maçın hemen başında kırmızı kart görmesinden dolayı Trabzonspor önemli bir avantaj sağladı. Karttan birkaç dakika sonra Anthony Nwakaeme’nin attığı golle öne geçen lider, ayağına gelen fırsatı iyi kullanamadı. Özellikle maçın ikinci yarısında bir kişi eksik oynayan Fenerbahçe’nin baskısına engel olamayan bordo mavili ekip, neticede 1 puana razı oldu. Derbi maçında Abdülkadir Ömür, Siopis ve Bakasetas, Karadeniz temsilcisi adına öne çıkan oyuncular arasındaydı. Geçen hafta aldığı beraberlikle birlikte Trabzonspor’un 5 maçlık kazanma serisi son buldu. Fakat buna rağmen takımın Süper Lig’deki maç kaybetmeme serisi 12’ye yükseldi. Şu anda en yakın rakibi olan Konyaspor’un tam 15 puan önünde yer alan Trabzonspor’da Dorukhan, Hugo ve İsmail Köybaşı sakat durumda. Diğer taraftan Fenerbahçe maçını kaçıran Hamsik’in durumu henüz belirsizliğini koruyor.

Göztepe’de Çember Daralıyor

Göztepe'nin Trabzonspor Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Göztepe uzun zamandan bu yana devam eden düşüşüne bir türlü engel olamıyor. İzmir temsilcisi biri kupa olmak üzere son 6 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Takım her ne kadar son 3 maçta gol atma sorununa çözüm bulmuş gibi görünse de atılan gol sayısı Göztepe’nin hücum gücünü pek yansıtmıyor. Özellikle son hafta, kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa’ya karşı oynadıkları maçta net pozisyon bulmakta oldukça zorlandıkları görüldü. Ayrıca takımın önemli oyuncularından Jahovic ve Halil Akbunar’ın yedek kalması şaşırtıcı bir karar olarak değerlendirildi. Savunma hattı ile büyük eleştiriler toplayan Göztepe, şu anda tam anlamıyla ateş hattında bulunuyor. Kendisi için 6 puanlık değere sahip olan ve final niteliği taşıyan Kasımpaşa maçında alınan yenilginin bedeli sarı kırmızılı ekip için son derece ağır oldu. Göztepe’nin son 10 haftaya girilirken Giresunspor’un 5 puan gerisinde kaldığını görüyoruz. Takımda Boşnak oyuncular Burekovic ve Mihojevic’in bu hafta oynamaları beklenmiyor. Ayrıca Atınç Nukan kart cezalısı olduğu için takımının yanında olamayacak.

İzmir Ekibi Tomas’a Emanet

Tomas Göztepe İdmanında

Göztepe yönetimi alınan olumsuz sonuçların ardından teknik direktörünü değiştirme kararı aldı. Bir dönem takımıyla önemli bir ivme yakalayan El Maestro ile yollar, resmi olarak ayrıldı. Ayrılık kararı, hafta başında kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamayla duyuruldu. Böylelikle Göztepe takımı bu sezon ikinci kez teknik direktör değişikliğine gitmiş oldu. Takım bilindiği üzere sezona deneyimli teknik direktör Ünal Karaman ile başlamış ancak bu birliktelik yalnızca 3 hafta sürmüştü. Sonrasında gelen El Maestro ise takımıyla çıktığı 25 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyetlik bir performans sergileyebildi. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’de futbolculuk yapmış olan Stjepan Tomas’ın nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Yönetim, Tomas ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Trabzonspor Göztepe İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswill, Ahmetcan, Trondsen, Siopis, Berat, Abdülkadir Ömür, Vişça, Nwakaeme, Cornelius
Göztepe: İrfan Can, Kerim, Dino, Wilkeri Berkan, Obinna, Soner, Aytaç, Halil, Cherif, Di Santo