İskoçya Premiership 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

26.10.2021 - 12:45

İskoçya Premiership 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İskoçya Premiership 11’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Yarın 21.45’teki Hibernian-Celtic mücadelesini, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta İskoçya Premiership’ten bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren Uçankuş TV, haftanın programını açıkladı. Hafta içi oynanacak maçlardan Hibernian ile Celtic arasındaki randevu Uçankuş TV ekranlarında olacak. Hibernian-Celtic mücadelesini, yarın 21.45’te şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Hibernian 3 Haftadır Kaybediyor


İlk 7 hafta 4 galibiyet 3 beraberlik alan Hibernian, son 3 haftadır tanınmaz halde. İlk olarak Rangers’a mağlup olan Hibernian, ardından kendi evinde Dundee United’a 3-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta ise rakip Aberdeen’di.

Aberdeen önünde hücumda ciddi sorunlar yaşayan Hibernian, 27’nci dakikada yediği golü çıkaracak pozisyonlara giremedi. Aberdeen de hücumda üretken olamayınca mücadele 1-0 sona erdi. 3 haftadır kaybeden Hibernian, Celtic önünde bu seriyi sonlandırmak istiyor.

Celtic 3 Haftadır Kazanıyor


İskoçya Premiership’in şampiyonluk adaylarından Celtic, sezona kötü başlangıç yapmıştı. Rangers önünde de kaybeden Celtic, 3 haftadır galip geliyor. Geçtiğimiz hafta St Johnstone’u konuk eden Celtic, rölantide götürdüğü mücadeleyi zorlanmadan kazanmayı başardı.

Lider Rangers’ın 4 puan gerisinde yer alan Celtic, artık hata yapmak istemiyor. Ligde 4’üncü sırada yer alan Celtic’te hedef, zorlu Hibernian deplasmanından 3 puan çıkarmak.

Son 3 Maç Berabere

Hibernian ile Celtic arasında oynanan son üç karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon Edinburgh’da oynanan iki mücadele de berabere bitmişti. Hibernian, Celtic önündeki son galibiyetini ise 2018 yılında aldı. Hibernian’ın evinde oynanan son 7 lig maçında ise Celtic’in galibiyeti bulunmuyor. Celtic, Hibernian deplasmanından son olarak 2014 yılında 3 puan çıkarabildi.

Son haftalarda düşüşe geçen Hibernian ile ligin şampiyonluk adaylarından Celtic arasındaki bu keyifli mücadeleyi, yarın 21.45’ten itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.