Safir TV Canlı Maç İzle

11.05.2021 - 23:07

Safir TV Canlı Maç İzle 

Kaçak maç izleme sitesi Safir TV, birçok yayına yer vererek piyasada popüler olmayı başardı. Spor Toto Süper Lig, La Liga, Premier Lig, Formula 1, NBA ve daha birçok organizasyonu izleyebileceğiniz Safir TV’nin genel özelliklerini sizler için araştırdık.

Türkiye’de korsan yayın platformu olarak bilinen birçok site bulunuyor. Bu sitelerin büyük bir bölümünün arkasında ise kaçak bahis siteleri yer alıyor. Safir TV de bunlardan biri. Bein Connect içerikleri başta olmak üzere birçok spor müsabakasını Safir TV’den izleyebiliyorsunuz. 

Safir TV Nasıl İzlenir?

Türkiye’de en çok içeriğe sahip Digiturk başta olmak üzere birçok platformun yayınlarını kaçak olarak spor izleyicilerine ulaştıran Safir TV’yi izlemek için birtakım problemleri atlatmanız gerekiyor.

Yasalara göre illegal ilan edilen Safir TV’nin güncel giriş adresleri sık sık değişiyor. Bu yüzden de ilk olarak sitenin giriş adresini bulmanız gerekiyor. Safir TV giriş adresine erişim sağladıktan sonra TV’de futbol yayınları başta olmak üzere basketbol, tenis, voleybol ve daha nicelerine ulaşabileceksiniz.

Safir TV’nin canlı olarak yer verdiği kanalların başında beIN Sports geliyor. Bunun dışında Tivibu Spor, Spor Smart ve daha nicelerine de bu siteden ulaşabiliyorsunuz.

Safir TV’de Yaşanabilecek Sorunlar

Kaçak yayınlara yer veren Safir TV’de karşınıza çıkabilecek birtakım sorunlar mevcut. Bu sorunları şu şekilde sıralayabiliriz:

Yasal Problemler: İlerleyen yıllarda korsan yayınları kapsayan bir yasanın çıkması gündemde. Bu yasanın çıkması Safir TV’de maç izleyenleri ve bu yayınları paylaşanları sıkıntıya sokacak. 

Virüs Bulaşma Riski: Safir TV’de yaşanabilecek sorunlardan bir diğeri virüs problemi. Sitede kötü amaçlı yazılımlar olduğu için cihazınıza virüs bulaşma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaksınız.

Safir TV’de Canlı Maç İzleme Yolları

Türkiye’de hizmet veren kaçak yayın sitesi Safir TV’yi kesintisiz bir şekilde izlemek isteyenler, aşağıdaki adımları takip edebilirler:

Safir TV Giriş Adresini Bul: Erişim engellemelerine maruz kalan Safir TV, bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. Safir TV giriş adresine ulaşmak için Safir TV bedava maç izle ve benzeri şekillerde arama yapabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Siteye bağlandıktan sonra yapmanız gereken şey ise menüden izlemek istediğiniz maçı seçip, bu karşılaşmayı izlemek. Bununla birlikte bazı linklerin yanlış yönlendirme yaptığı görülüyor. Örneğin; Bein Sports canlı yayınları linki çalışmayabiliyor veya alakasız bir kanala sizi yönlendiriyor. Bu tip sorunlarla uğraşmamak içinse Türkiye’deki legal platformlara göz atmanız gerekiyor.