23-24-25 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

22.04.2021 - 21:49

23-24-25 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Liglerde son haftalara girilirken Türkiye’de TV kanallarından ve dijital platformlardan birçok müsabaka ekranlara gelecek. Haftanın öne çıkan karşılaşmalarını ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününün Euroleague programı oldukça ilgi çekici. Günün dikkat çeken karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 CSKA-Fenerbahçe Beko: İlk maçta son çeyrekte dağılan Fenerbahçe Beko, ikinci maçı çalarak İstanbul’a 1-1 ile dönmek istiyor. CSKA ise seyircisi önünde seriyi 2-0’a getirme peşinde olacak. Günün en kritik karşılaşması olarak görülen CSKA-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, beIN SPORTS HD 3 ve beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Barcelona-Zenit: İlk maçta sürpriz bir şekilde kaybeden Barcelona, seriyi eşitlemek istiyor. Hücumda sezon başından bu yana vasatı bir türlü aşamayan Barcelona’nın maçın hiçbir anında geri adım atmayan Zenit karşısında neler yapacağının yanıtı, beIN Sports HD 4 ekranlarından verilecek.

22.00 Arsenal-Everton: Son yılların belki de en kötü futbol oynanan Premier Lig sezonunda görece iddiasız kalan iki büyük ekip kozlarını paylaşıyor. Arsenal’ın bu maç öncesinde Roma karşılaşmasını düşünerek rotasyon yapması bekleniyor. Everton ise kazanarak ilk 4 umutlarını arttırmayı istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü gündüz kuşağında iki dikkat çekici maç var. Akşam kuşağı ise biraz sönük. Günün dikkat çeken karşılaşmaları şu şekilde:

16.30 Wolfsburg-Borussia Dortmund: Bu sezonun Almanya’da en iyi oyunlarından birini oynayan Wolfsburg, belki de son kurşununu sıkacak olan Borussia Dortmund’u konuk ediyor. İlk 4 sıra için kazanmak zorunda olan Dortmund ile direkt rakibi olan Wolfsburg arasındaki bu keyifli randevuyu, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 West Ham-Chelsea: Tuchel takımın başına geçtikten sonra iyi sonuçlar alan ama futbol izleyicisini epey zorlayan bir takıma dönüşen Chelsea, ilk 4 sıra için direkt rakibi olarak görülen West Ham’a konuk oluyor. Premier Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen bu mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca İdman TV ekranlarından da bu mücadele naklen yayınlanacak.

22.00 Real Madrid-Real Betis: Hafta içi Cadiz’i geçmeyi başaran Real Madrid, son 5 maçta mağlup olmayan Real Betis’i konuk ediyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile karşılaşacak olan Real Madrid’in nasıl bir kadro ile maça çıkacağı merak konusu. Öte yandan şampiyonluk umutlarını korumak için mutlaka kazanmak zorundalar. Bu keyifli mücadeleyi, Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü üç harika futbol karşılaşması bizleri bekliyor. Günün en ilgi çekici karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

16.00 Leeds United-Manchester United: Hafta içi Liverpool karşısında ihtişamlı bir oyun oynayan Leeds United, ligde herhangi bir iddiası kalmayan Manchester United’ı konuk ediyor. Tempolu ve bol pozisyonlu geçmesi beklenen bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV’den izleyebilirsiniz.

18.30 Manchester City-Tottenham: İngiltere Lig Kupası sahibini buluyor. Bir yanda bu sezon kusursuz bir performans sergileyen Manchester City, diğer yanda Ryan Mason yönetiminde ilk maçını kazanmayı başaran Tottenham. Yıllardır kupa kazanamayan Tottenham’ın City önünde neler yapacağının yanıtını, beIN Sports HD 4 ekranlarından alabilirsiniz.

22.00 Lyon-Lille: 5 büyük ligden belki en düşük beklentili olanı Fransa Ligue 1, bu sezon izleyenlere inanılmaz hikayeler verdi. Son 5 haftaya girilirken de ilk 4 sırayı sadece 3 puan ayırıyor. Lyon ile Lille arasındaki randevu, zirveyi yakından ilgilendiriyor. Haftanın en dikkat çekici karşılaşmasını, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar

beIN Sports Haber ekranlarında Cuma günü 20.00’deki CSKA-Fenerbahçe Beko karşılaşması, naklen ve şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor ekranlarında Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak. Tüm karşılaşmalar aynı saatte olduğu için Pazar günü dönüşümlü bir yayın yapılacak. Ayrıca TRT Spor ekranlarında Pazar günü 13.00’teki Pınar Karşıyaka-Beşiktaş BSL karşılaşması naklen yayınlanacak.

Tivibu Spor, Cuma ve Pazar günü 16.00’da Galatasaray-Nesibe Aydın Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin ilk iki maçını şifresiz olarak yayınlayacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 16.30’da Bundesliga’dan bir mücadele futbolseverlerle buluşacak. Şifresiz olarak yayınlanacak mücadele, ilerleyen günlerde açıklanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele, bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Valladolid-Cadiz: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

1 Play Sports Youtube: Singapur Premier Ligi

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

FIBA Europe Cup: FIBA TV

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.