ING Basketbol Süper Ligi 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.04.2021 - 16:33

ING Basketbol Süper Ligi 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 30’uncu hafta programı belli oldu. 25 Nisan Pazar günü 13.00’teki Pınar Karşıyaka-Beşiktaş mücadelesini, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor, bu hafta 4 karşılaşmanın çeşitli sebeplerle iptal edilmesi sonrasında tek mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek. Pazar günü 13.00’teki Pınar Karşıyaka-Beşiktaş mücadelesini, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka’da Ana Hedef FIBA Şampiyonlar Ligi

Normal sezonu 3’üncü bitirmesi kesinleşen Pınar Karşıyaka’da ana hedef FIBA Şampiyonlar Ligi. Bu turnuvada 8’li finale kalmayı başaran Pınar Karşıyaka, Mayıs ayının başında parkeye çıkacak ve şampiyonluk için mücadele edecek.

Ligde normal sezonda herhangi bir iddiası kalmayan Pınar Karşıyaka’nın 4 maçlık bir mağlubiyet serisi bulunuyor. Bu seriyi Beşiktaş önünde sonlandırmak isteyen Pınar Karşıyaka’nın her şeye rağmen rotasyon yaparak sahada olması bekleniyor.

Beşiktaş’ta Covid-19 Vakaları

Sezona kötü başlayıp, inanılmaz bir seri yakalayan Beşiktaş, son haftalarda parkeye çıkamıyor. Covid-19 sebebiyle maçları iptal olan Beşiktaş, hafta içi 2 pozitif vakanın daha çıktığını kamuoyuyla paylaştı.

Ligin 30’uncu haftasına çıkacak olan Beşiktaş, şu an için 27 maç oynayabildi. Ligin normal sezonu bittikten sonra 2 karşılaşma daha oynayacak olan Beşiktaş’ta hedef, ilk 6 sıra içinde normal sezonu tamamlamak.

Son Yıllarda Pınar Karşıyaka Üstünlüğü Dikkat Çekiyor

Pınar Karşıyaka ile Beşiktaş arasında son dönemde oynanan mücadelelerde Pınar Karşıyaka’nın üstünlüğü dikkat çekiyor. Son oynanan 5 maçın 4’ünü kazanan Pınar Karşıyaka, ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı da 84-72 kazanmasını bilmişti. Ligin normal sezonunda bir iddiası kalmayan Pınar Karşıyaka, seriyi bu karşılaşmada da devam ettirmeyi planlıyor.

Ligde oynadığını son 4 karşılaşmayı da kaybeden Pınar Karşıyaka ile Nisan ayında sadece 1 maça çıkabilen Beşiktaş arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.