Galatasaray-Trabzonspor Maçı 20 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

20.04.2021 - 18:45

Galatasaray-Trabzonspor Maçı 20 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Spor Toto Süper Ligi 36’ncı haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasının yabancı yayıncıları belli oldu. Bu dev karşılaşma, tam 20 ülkeden naklen yayınlanacak.

Türkiye’de haftanın maçı Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak. Ligde oynanan tüm büyük maçlarda olduğu gibi bu mücadeleye de yabancı yayıncılar ilgi gösterdi. Karşılaşma, tam 20 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Avrupa’da 14 Ülke Mücadeleyi Futbolseverlerle Buluşturacak

Türkiye’de haftanın en kritik karşılaşması olarak görülen Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi, Avrupa’nın birçok ülkesinde ekranlara gelecek. Avrupa’da mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak kanallar şu şekilde:

SportKlub: Slovenya, Kuzey Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan

beIN Sports FR: Fransa

Sport 2: Çekya, Slovakya

Sport 1: Macaristan

Sport 3: İsrail

Sport 5: Portekiz

Tring Sport: Arnavutluk

Look Sport: Romanya

Asya’da İki Ülke Mücadeleyi Ekranlara Getirecek

beIN Sports’un Türkiye’de hizmet vermesiyle birlikte Asya’da Süper Lig maçları ekranlara geliyordu. Bu sezon ise beIN Sports’un Asya kanalları Süper Lig maçlarını yayınlamamaya karar verdi. Asya’daki Süper Lig yayıncıları ise Japonya ve Çin oldu. Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması da Japonya ve Çin’de naklen yayınlanacak.

DAZN: Japonya

QQ Sports: Çin

ABD ve Kanada’da Süper Lig Heyecanı

Spor Toto Süper Ligi 36’ncı haftasında oynanacak Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi, Kuzey ve Güney Amerika’da da ekranlara geliyor. ABD, Kanada, Brezilya ve Kolombiya bu mücadeleyi ekranlara getirecek ülkeler. 

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

Spor Toto Süper Ligi’nin Tüm Heyecanı beIN Sports’ta

Sezon başından bu yana Süper Lig’den tüm mücadeleleri ekranlara getiren beIN Sports, Spor Toto Süper Ligi 36’ncı haftasında yayınlarına devam edecek. Salı günü 5 karşılaşmayı ekranlara getiren beIN Sports, Galatasaray-Trabzonspor mücadelesini de beIN Sports HD 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşturacak.

Şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü kalmayan Galatasaray ile son haftalarda iyi oyununu galibiyete dönüştüremeyen Trabzonspor arasındaki bu kritik randevuyu, Çarşamba günü 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.