Euroleague Kadınlar Final Four Maçları FIBA TV Youtube'da

14.04.2021 - 02:00

Euroleague Kadınlar Final Four Maçları FIBA TV Youtube'da

Euroleague Kadınlar Final Four heyecanı FB TV ve FIBA TV’de yaşanacak. 16 Nisan Cuma 17.00’deki Fenerbahçe Öznur Kablo-Ekaterinburg karşılaşmasını, FB TV ve FIBA TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Euroleague Kadınlar Final Four heyecanı, Cuma günü oynanacak yarı final maçlarıyla başlayacak. İstanbul’da Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşmalardan ilki, Fenerbahçe Öznur Kablo ile Ekaterinburg arasında. Bu karşılaşmayı, Cuma günü 17.00’den itibaren FB TV ve FIBA TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Öznur Kablo Ezeli Rakibi Galatasaray’ı Saf Dışı Bıraktı

Euroleague Kadınlar çeyrek final eşleşmesinde Fenerbahçe Öznur Kablo’nun rakibi Galatasaray’dı. İlk maçta rakibini farklı geçen Fenerbahçe Öznur Kablo, ikinci mücadeleyi kaybetmesine rağmen adını finale yazdırmayı başardı. 

Bu sezon ligde hiç kaybetmeyen, Euroleague’de de yalnızca 2 kez kaybeden Fenerbahçe Öznur Kablo, Ekaterinburg’u geçerek adını finale yazdırmayı planlıyor. 

Ekaterinburg 2019 Yılının Sonundan Bu Yana Mağlubiyet Yaşamadı

Kadın basketbolunda bir marka olan Ekaterinburg, bu sezona da oldukça iyi başladı. Ligde, kupada ve Euroleague’de oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Ekaterinburg, son mağlubiyetini Covid-19 öncesi Rusya Kupası mücadelesinde almıştı.

Sezonun en formda ekiplerinden Ekaterinburg, çeyrek finalde Dynamo Kursk ile karşılaştı. İlk maçı 13, ikinci karşılaşmayı ise 35 sayı farkla geçen Ekaterinburg, zorlanmadan adını finale yazdırdı.

Euroleague Kadınlar Final Four’da kritik Fenerbahçe Öznur Kablo-Ekaterinburg eşleşmesini, Cuma günü 17.00’den itibaren FB TV ve FIBA TV Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Diğer Finalist Avenida-Sopron Eşleşmesiyle Belli Olacak

Yarı finalde ilk maç temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo ile Ekaterinburg arasında oynanacak. İlk finalistin belli olacağı bu mücadelenin hemen ardından saatler 21.00’i gösterdiğinde Avenida ve Sopron parkeye çıkacak. Böylece finalin adı belli olacak. Avenida-Sopron mücadelesini, 21.00’den itibaren FIBA TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Turnuvada 3’üncülük mücadelesi Pazar günü 15.00’te oynanırken, final ise 19.00’da oynanacak. Fenerbahçe Öznur Kablo’nun diğer karşılaşmasının da FB TV’den naklen yayınlanması bekleniyor.