Antalyaspor-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı ATV’de

14.04.2021 - 01:44

Antalyaspor-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı ATV’de

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. 18 Mayıs Salı günü 20.45’te başlayacak olan mücadele, ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin adı Antalyaspor-Beşiktaş olmuştu. Final tarihi ise geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. İzmir’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşması, 18 Mayıs Salı günü 20.45’te başlayacak ve ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Antalyaspor’un Tek Hedefi Kupa

Geçtiğimiz aylarda Hatayspor karşısında ağır bir yenilgi alan ve bu yenilgi sonrasında tüm oyun planını değiştiren Antalyaspor, bu süreçte kupada da yarı finale yükseldi. Zor gol yiyen bir takım görüntüsünde olan Antalyaspor, ligde de iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Sezonu kupa ile tamamlamak isteyen Antalyaspor’da tek hedef, 18 Mayıs tarihinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali.

Yarı final karşılaşmasında Alanyaspor’u 2-0 ile geçmeyi başaran Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 5 mücadelede de gol yemeyerek dikkat çekti. Ligde büyük ölçüde iddiasız kalan Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’nde boy göstermeyi planlıyor.

Beşiktaş İki Kupada da Mutlu Sona Ulaşmayı İstiyor

Ligde avantajlı bir konumda yer alan Beşiktaş, kupada da adını finale yazdırmayı başardı. Sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyen Beşiktaş’ın önünde zorlu bir fikstür bulunuyor. Ligde hafta içi ve hafta sonu maçlara çıkacak olan Beşiktaş, sezonun kapanışını ise Antalyaspor karşısında yapacak.

Yarı finalde Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamamıştı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini geçen Beşiktaş, böylece kupada adını finale yazdırmayı başarmıştı.

İki Ekip Bu Sezon Yenişemedi

Bu sezon ligde iki kez karşılaşan Beşiktaş ile Antalyaspor’un bu karşılaşmalarından sahadan galip ayrılan olmadı. Son 5 resmi mücadelede ise Beşiktaş 2, Antalyaspor ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 

Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibini belirleyecek Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesini, 18 Mayıs Salı günü 20.45’ten itibaren ATV ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.