THY Euroleague Play-Off’ta Kaç Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak?

13.04.2021 - 01:10

THY Euroleague Play-Off’ta Kaç Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak?

THY Euroleague’de play off heyecanı önümüzdeki hafta oynanacak mücadelelerle başlayacak. beIN Sports ekranlarından yaşanacak bu heyecanda birçok karşılaşmanın şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Pazartesi günü oynanan Zenit Basket-Panathinaikos karşılaşmasıyla Euroleague normal sezonda ilk 8 sıra kesinleşti. 20 Nisan tarihinde başlayacak çeyrek final heyecanı, normal sezonda olduğu gibi beIN Sports ekranlarında yaşanacak. Nefes kesecek çeyrek final müsabakalarının birçoğunun da şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.

2019’da Maçların Yarısı Şifresiz Olarak Yayınlanmıştı

Geçtiğimiz sezon Covid-19 sebebiyle tamamlanamayan Euroleague’de 2018/19 play offları birçok şifresiz maçın ekranlara gelmesiyle dikkat çekmişti. Normal sezonda aynı bu sezon olduğu gibi her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, play off çeyrek finallerinde karşılaşmaların yarısını şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturmuştu.

İlk 12 karşılaşmanın 6’sını beIN Sports Haber ekranlarından yayınlayan beIN Sports’un uzayan serilerde de şifresiz yayınlara devam ettiği gözlemlenmişti. Toplam 15 maçın 8’i şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşmuştu. Önümüzdeki hafta başlayacak Euroleague çeyrek final heyecanında yine en az 6 maçın şifresiz olarak ekranlara getirilmesi bekleniyor.

2019 yılında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in oynadığı toplam 8 play off karşılaşmasının 4’ünü şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports’un, bu sezon özelinde de benzer bir yayın politikası izleyeceği tahmin ediliyor.

Heyecan 20 Nisan’da Başlıyor

Zenit’in Panathinaikos’u mağlup etmesiyle birlikte ilk 8 sıranın kesinleştiği Euroleague’de play off heyecanı 20 Nisan Salı günü başlayacak. 20.00’deki Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşmasının hemen ardından Milano ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. Serilerde 3 galibiyet alan adını Final Four’a yazdıracak.

Play off çeyrek finalindeki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise 21 Nisan Çarşamba günü sahne alacak. CSKA Moskova karşısında galibiyet arayacak olan Fenerbahçe Beko’nun bu mücadelesinin başlama saati 20.00. Çeyrek finalde ilk maçların sonuncusu ise aynı gün 22.00’de başlayacak olan Barcelona-Zenit Basket müsabakası oldu. Tüm karşılaşmaları beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz.