ING Basketbol Süper Ligi 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

12.04.2021 - 19:13

ING Basketbol Süper Ligi 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 29’uncu haftasının programı belli oldu. 29’uncu haftada Cumartesi 15.15’teki Galatasaray-Bursaspor ve Pazar 15.15’teki Tofaş-Darüşşafaka karşılaşmaları, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun yavaş yavaş sonuna geliniyor. Her hafta kıyasıya mücadelelere sahne olan ING Basketbol Süper Ligi’nde haftada iki mücadele TRT Spor 2 ekranlarından basketbolseverlerle buluşuyor. 29’uncu haftada da yine iki mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek. Önce Cumartesi günü 15.15’teki Galatasaray-Bursaspor mücadelesi, TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Şifresiz olarak yayınlanacak son mücadele ise Pazar günü 15.15’teki Tofaş-Darüşşafaka karşılaşması. 

Galatasaray Kritik Virajı Dönmeyi Başardı

İki hafta önce Afyon Belediyesi’ni geçerek derin bir nefes alan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’ya konuk oldu. Son derece tempolu geçen mücadelede galip gelmeyi başaran Galatasaray, galibiyet sayısını 10’a çıkardı ve matematiksel olarak olmasa da büyük ölçüde ligde kalmayı garantiledi.

Kötü geçen sezonda geriye kalan iki maçtan bir galibiyet çıkarması durumunda ligde kalacak olan Galatasaray, Fenerbahçe Beko derbisi öncesinde bu galibiyeti Bursaspor önünde almak istiyor.

Bursaspor ise geçtiğimiz hafta ligde herhangi bir iddiası kalmayan Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek dikkat çekti. Sezonun kalan haftalarında iddiası kalmayan Bursaspor, Galatasaray deplasmanından galip ayrılarak sezonu galibiyet serisi ile tamamlamayı planlıyor.

Haftanın eğlenceli geçmeye aday mücadelelerinden Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasını, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hedef İlk 4

Geçtiğimiz hafta Covid-19 sebebiyle karşılaşmaları iptal edilen ve haftayı dinlenerek geçiren iki ekip Bursa’da kozlarını paylaşacak. 

Tofaş’ta hedef, kalan 4 maçında ilk 4’e yetecek galibiyet sayısına ulaşmak ve play offlarda saha avantajını elde etmek. Darüşşafaka da son haftalarda iyi sonuçlar alarak, ilk 4 sıra için iddialı bir konuma geldi. Onlar da bu zorlu deplasmanda kazanarak, hedefe biraz daha yaklaşmak istiyorlar.

Hedefi normal sezonun ilk 4’ü olarak belirleyen Tofaş ile Darüşşafaka’nın bu keyifli kapışmasını, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.