Bundesliga 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.03.2021 - 13:16

Bundesliga 24’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 24’üncü haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak mücadele belli oldu. 6 Mart Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Freiburg-Leipzig mücadelesini, A Spor’dan izleyebilirsiniz.

Bundesliga yayıncısı S Sport ile anlaşarak her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren A Spor, 24’üncü haftanın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.30’dan itibaren Freiburg-Leipzig karşılaşmasını, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Freiburg Deplasmanda Leverkusen’i Geçmeyi Başardı

Ligin başarılı ekiplerinden Freiburg, geçtiğimiz hafta Leverkusen deplasmanındaydı. Mücadelenin büyük bir bölümünde topu rakibe bırakan Freiburg, ikinci yarının hemen başında bulduğu gollerle rakibini mağlup etmeyi başardı.

Eylül ayının sonundan Aralık ayının ortasına kadar galip gelemeyen Freiburg, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla tekrar üst sıralara tırmandı. Son Leverkusen galibiyetiyle puanını 34’e yükselten Freiburg, 6’ncı sırayla arasındaki puan farkını da böylece 3’e indirdi.

Leipzig’den Muhteşem Geri Dönüş

Bayern Münih’in Kulüpler Dünya Kupası sonrasında oynadığı iki maçta puan kaybetmesiyle şampiyonluk için umutlanan Leipzig, geçtiğimiz hafta Gladbach’ı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında rakibine fırsatlar veren Leipzig, devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda ise bambaşka bir Leipzig sahadaydı.

Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Nkunku ile umutlanan Leipzig, bu golün yaklaşık 10 dakika sonrasında Poulsen ile beraberliği yakaladı. İkinci yarıda rakibine neredeyse hiçbir fırsat vermeyen Leipzig, 90+3’te Sörloth’un golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle 50 puana yükselen Leipzig, lider Bayern Münih’in 2 puan gerisinde, ikinci sırada yer alıyor.

Freiburg’daki 5 Maçın 4’ü Ev Sahibinin

İki ekibin son yıllarda oynadığı maçlarda ev sahiplerinin üstünlüğü dikkat çekiyor. Freiburg’da oynanan 5 maçın 4’ünü ev sahibi kazanırken, diğer maçta gülen taraf Leipzig oldu. Son 3 iç saha maçında da rakibini mağlup etmeyi başaran Freiburg, ligin ilk yarısında oynanan mücadelede, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanarak dikkat çeken Freiburg ile Bayern Münih-Borussia Dortmund mücadelesinin olduğu haftada hata yapmak istemeyen Leipzig arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.