Tivibu Spor 1-7 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

01.03.2021 - 19:59

Tivibu Spor 1-7 Mart Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, Mart ayının ilk haftasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. 1-7 Mart tarihleri arasında tam 6 mücadele şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Türkiye’nin en başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, her hafta birçok mücadeleyi şifresiz olarak sporseverlerle buluşturuyor. Son haftalarda sadece Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden maçları ekranlara getiren Tivibu Spor, bu hafta FIBA Şampiyonlar Ligi ve Belçika Pro League’den de birer maçı şifresiz olarak yayınlayacak.

Şifresiz yayın maratonu 3 Mart Çarşamba günü başlayacak. 14.30’da Botaş-Ormanspor ve 17.30’da Beşiktaş-Fenerbahçe Öznur Kablo mücadeleleri ekranlara gelecek. 20.00’de ise FIBA Şampiyonlar Ligi’nden Pınar Karşıyaka-Tofaş karşılaşmasını şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Cumartesi günü 15.15’te Fenerbahçe Öznur Kablo-Çankaya Üni ve Pazar 13.00’te Galatasaray-Mersin BB maçlarıyla şifresiz yayın maratonu devam edecek. Kapanış ise Pazar günü 15.30’daki Mouscron-Standard Liege maçıyla yapılacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4 Kritik Maç Şifresiz Olarak Yayınlanacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 23’üncü hafta maçları hafta içi oynanacak. Bu maçlardan Çarşamba günü play off hattını yakından ilgilendiren Botaş-Ormanspor karşılaşmasını 14.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

23’üncü haftada derbi heyecanı da Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. Bu sezon iddiasız kalan Beşiktaş ile namağlup lider Fenerbahçe Öznur Kablo kozlarını Akatlar’da paylaşacak. Bu mücadele de 17.30’dan itibaren şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

24’üncü haftada ise Cumartesi 15.15’te Fenerbahçe Öznur Kablo-Çankaya Üni ve Pazar günü 13.00’te Galatasaray-Mersin BB maçlarını, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde İki Temsilcimiz Karşı Karşıya Geliyor

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkan iki temsilcimiz, ilk grup maçında karşı karşıya geliyorlar. Çarşamba günü 20.00’de başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Tofaş mücadelesini, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Kapanış Belçika Pro League’den

1 haftada toplam 6 maçı şifresiz olarak yayınlayacak olan Tivibu Spor, kapanışı ise Belçika Pro League ile yapacak. Son haftalarda kazanmakta zorlanan Mouscron ile Standard Liege arasındaki bu kritik mücadeleyi, Pazar günü 15.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.