NBA All-Star Maçı NBA TV ve S Sport Plus’ta

01.03.2021 - 18:43

NBA All-Star Maçı NBA TV ve S Sport Plus’ta

Covid-19 tedbirleri sebebiyle bu yıl tek güne sığdırılacak olan NBA All-Star’ın Türkiye’deki yayıncıları belli oldu. 8 Mart Pazartesi sabaha karşı 02.30’da başlayacak olan etkinliği, NBA TV ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

Her yıl eğlenceli anlara sahne olan NBA All-Star mücadelesinin, bu yıl Covid-19 sebebiyle yapılıp yapılmayacağı belirsizdi. Geçtiğimiz aylarda konu netlik kazandı ve her yıl olduğu gibi NBA All-Star mücadelesinin yapılacağı açıklandı. Bu eğlenceli organizasyonun Türkiye’deki yayıncıları da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Pazartesi 02.30’da başlayacak olan organizasyon, NBA TV ve S Sport Plus üzerinden takip edilebilecek.

S Sport Plus’a üye olmak ve NBA All-Star’ı kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

Tek Günde 4 Etkinlik

NBA’de All-Star etkinliği Cuma’dan Pazar’a sürüyor ve ilgili günlerde farklı etkinlikler oluyordu. Bu yıl ise Covid-19 sebebiyle tek günde bütün etkinliklerin yapılacağı NBA tarafından açıklandı.

Indiana’daki All-Star gecesi, 02.30’da başlayacak ve ilk olarak yetenek yarışması gerçekleşecek. Yetenek yarışmasının hemen ardından 3 sayı yarışması başlayacak. Bu iki yarışmanın 04.00’e kadar sona ermesi bekleniyor ve yarışmaların ardından All-Star karşılaşmasının başlaması planlanıyor. 

LeBron James ile Kevin Durant’in takımlarının karşılaşacağı All-Star etkinliğine ne yazık ki sakatlıklar damga vurdu. Takım kaptanı seçilen Kevin Durant, sakatlığı sebebiyle All-Star’da forma giyemeyecek. Kevin Durant’in yerine Domantas Sabonis kadroya dahil oldu. Aynı şekilde Anthony Davis de sakatlığı sebebiyle All-Star’ı kaçıracak. Yıldız oyuncunun yerineyse Devin Booker kadroya alındı.

04.00’te başlayacak olan All-Star maçının devre arasında ise merakla beklenen smaç yarışması yapılacak ve böylece 4 önemli etkinlik tek güne sığdırılacak. Tüm bu organizasyonları Pazartesi 02.30’dan itibaren S Sport Plus ve NBA TV’den takip edebilirsiniz.

İlk 5’ler Belli Oldu

Hem Doğu hem de Batı Konferansı'nda ilk oynayacak oyuncular geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Yapılan oylamayla Doğu Konferansı, Brooklyn Nets'ten Kevin Durant, Milwaukee Bucks'tan Giannis Antetokounmpo, Philadelphia 76ers'tan Joel Embiid, Washington Wizards'tan Bradley Beal ve Brooklyn Nets'ten Kyrie Irving 5'lisinden oluştu. Sakatlığı sebebiyle All-Star’ı kaçıracak olan Kevin Durant’in yerine Jayson Tatum ilk 5’e dahil edildi.

Batı Konferansı ilk 5'inde ise Los Angeles Lakers'tan LeBron James ile  Los Angeles Clippers'dan Kawhi Leonard, Denver Nuggets'tan Nikola Jokic, Golden State Warriors'tan Stephen Curry ve Dallas Mavericks'ten Luka Doncic yer aldı.