Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Yabancı Yayıncıları

28.02.2021 - 11:41

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçının Yabancı Yayıncıları

Türkiye Süper Ligi 27’nci haftanın en kritik karşılaşması olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi, her sezon olduğu gibi bu sezonda da yabancı yayıncıların ilgisini çekti. Avrupa, Asya ve Güney Amerika’da toplam 16 ülkeden bu mücadele naklen yayınlanacak.

Son yıllarda yabancı yayıncıların Türkiye Süper Ligi’ne ilgisi artıyor. Geçtiğimiz yıl karantina dönemi sonrası birçok ülkede yayınlanan Türkiye Süper Ligi’nde, bu sezon da farklı ülkelerden yayınlar devam ediyor. Süper Ligi 27’nci haftasının kapanış mücadelesi olan Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi de yabancı kanalların ilgisini çekti. Toplam 16 ülkede bu müsabaka futbolseverlerle buluşacak.

Avrupa’da Balkanlar Mücadeleye İlgi Gösteriyor

Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi, Avrupa’nın dört bir yanında naklen yayınlanacak. Bu mücadeleye en çok ilgi gösteren bölge ise Balkanlar. Neredeyse her ülkede bu müsabaka ekranlara gelecek. Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının Avrupa’daki yayıncıları şu şekilde sıralanıyor:

SportKlub: Slovenya, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan

beIN Sports FR: Fransa

Sport 1: Çekya, Slovakya

Sport 2: İsrail

Look Sport: Romanya

Asya’da Çin ve Japonya’da Yayınlar Olacak

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması, Asya’da Japonya ve Çin’den naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz yıllarda Endonezya, Filipinler, Hong Kong, Avustralya ve Yeni Zelenda gibi ülkelerde de yayınlanan Türkiye Süper Ligi’nin şu an için Asya’daki yayıncıları Çin ve Japonya görünüyor. Bu iki ülkede dev karşılaşmayı ekranlara getirecek kanallar ise şu şekilde:

DAZN: Japonya

QQ Sports: Çin

ABD, Kanada ve Brezilya’da Dev Maç Ekranlara Gelecek

Avrupa ve Asya ile birlikte Güney Amerika’da da Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması ekranlara gelecek. Geçtiğimiz sezon Kolombiya’da da yayınlanan Türkiye Süper Ligi’nin bu sezon Güney Amerika’daki tek yayıncısı Brezilya. Bunun yanında Türkiye Süper Ligi’nde birçok mücadelenin yayınlandığı ABD ve Kanada’da da karşılaşma yayınlanacak. Bu ülkelerdeki yayıncılar ise şu şekilde:

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

DAZN: Brezilya

Dev Maç beIN Sports HD 1’de

Türkiye Süper Ligi’nde sonucu merakla beklenen Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi, Türkiye’de beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Bugün 19.00’da başlayacak olan bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından ve beIN Connect platformundan izleyebilirsiniz.