26-27-28 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

25.02.2021 - 21:33

26-27-28 Şubat Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Şubat ayının son haftasında birbirinden kritik müsabakalar ekranlara gelecek. Bu müsabakalar arasından öne çıkanları ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gecesi Güney Amerika’nın en büyük liglerinden Brezilya’da şampiyonu belirleyip, Süper Lig ve Euroleague’e uzanacağız. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

03.30 Sao Paulo-Flamengo: Flamengo kazanırsa şampiyon oluyor ama 2011 yılından bu yana Sao Paulo deplasmanında kazanamıyorlar. Hatta son 10 maçta sadece 1 kez rakiplerini geçebildiler. Durum böyle olunca bu maç günün en dikkat çekici maçı olarak karşımıza çıkıyor. Bu keyifli müsabakayı, Bilyoner TV üzerinden takip edebilirsiniz.

19.00 Beşiktaş-Denizlispor: Spor Toto Süper Ligi’nde aslında kayda değer maç sayısı bir hayli az. Bu mücadelenin de tek taraflı geçmesi bekleniyor ama Denizlispor’un son Gençlerbirliği maçında birtakım toparlanma emareleri göstermesi maç için biraz daha heyecan duyulmasını sağlıyor. Beşiktaş-Denizlispor karşılaşmasını, beIN Sports HD 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

20.45 Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes: Euroleague’de Türk derbisi de bu listede olmalıydı. İki takımın da çıkışta olması ve play off için önemli bir konumda olmaları maçın keyifli geçeceğinin habercisi. 20.45’te başlayacak mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri 

Cumartesi günü üç farklı ligden üç futbol maçını önereceğiz. Günün öne çıkan karşılaşmalarında ilk durağımız ise İspanya olacak.

18.15 Sevilla-Barcelona: La Liga’nın hâli ne yazık ki ortada. Her geçen yıl daha kötüye gittiler ve şu anki durum içler acısı. Bununla birlikte Sevilla-Barcelona maçları her zaman ilgi çekici olmayı başarmıştır. Günün o bölümünde başka dikkat çekici maç da yokken Sevilla-Barcelona maçı takip edilebilir. Bu mücadeleyi; D-Smart Youtube, Spor Smart, S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Leipzig-Monchengladbach: Bayern Münih’in üst üste kayıpları sonrasında şampiyonluk için umutlanan Leipzig, dengesiz sonuçlar alarak hedeften uzaklaşan Monchengladbach’ı konuk ediyor. İki ekibin de iyi futbol oynadığı konusunda şüphelere sahibiz ama iki ekibin de maçları izleyenlere keyif veriyor. Bu maçın da keyifli geçmesi bekleniyor. Leipzig-Monchengladbach karşılaşmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.30 Porto-Sporting: Yıllar sonra şampiyonluğa koşan Sporting, en güçlü rakibi Porto’ya konuk oluyor. Son yıllarda gördüğümüz en etkileyici teknik direktörlük performansına imza atan Sporting teknik direktörü Ruben Amorim’in bu deplasmanda nasıl bir oyun planı hazırlayacağı merak konusu. Diğer yandan Porto’nun galip gelmesi 13 hafta kala farkın 7’ye düşmesi anlamına gelecek. Haftanın en keyifli mücadeleleri arasında yer alan Porto-Sporting karşılaşmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe çok kritik bir boks mücadelesi ile başlayacağız. Daha sonra ise inanılmaz bir futbol fikstürü bizleri bekleyecek.

03.00 Canelo Alvarez-Avni Yıldırım: Birçok kişiye göre sürpriz bir maç olan Canelo Alvarez-Avni Yıldırım mücadelesi, güne başlamak için ideal bir seçim. Hemen hemen herkes mücadelenin tek taraflı olacağını ve 6 raunttan fazla sürmeyeceğini tahmin ediyor. Avni Yıldırım’ın sürpriz peşinde olacağı bu keyifli müsabaka, S Sport Plus platformunda olacak. 

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Geçtiğimiz hafta Göztepe’ye kaybeden Fenerbahçe, son 7 maçını kazanan Trabzonspor’a konuk oluyor. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi, bir teknik direktör değişikliğini muhtemelen beraberinde getirecek. Gergin geçmesi beklenen bu mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

22.45 Roma-Milan: Geçtiğimiz hafta 10 kişilik Benevento’yu yenemeyen Roma, derbide ağır bir yenilgi alan Milan’ı konuk ediyor. İki tarafın da kazanmaktan başka çaresinin olmaması, maçı keyifli hâle getiriyor. Bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 4 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Haftanın ilk şifresiz karşılaşması beIN Sports Haber ekranlarında yayınlanacak. Cuma günü 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes karşılaşmasını şifresiz olarak bu ekranlardan takip edebilirsiniz.

TRT Spor 2 ekranlarında Cuma günü 18.00’deki Manisa BB-Gemlik Basket TBL karşılaşmasını izleyebilirsiniz. ING Basketbol Süper Ligi’nde ise Cumartesi 13.00’te Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka ve 20.00’de Tofaş-Galatasaray maçları şifresiz olarak bu ekranlarda olacak. Her hafta olduğu gibi TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçları da TRT Spor 2 ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor ise Cumartesi günü 15.15’teki Nesibe Aydın-Beşiktaş ve Pazar günü 15.15’teki Galatasaray-İzmit Bld karşılaşmalarını, şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Dortmund-Bielefeld mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye’deki başarılı kanalların yanı sıra dijital platformlarda da birçok spor müsabakası naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Sevilla-Barcelona: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

NBA G-League: NBA G-League Twitch

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.