La Liga 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.01.2021 - 18:38

La Liga 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 21’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç açıklandı. 30 Ocak Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Real Madrid-Levante karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, haftanın şifresiz maçını futbolseverlerle paylaştı. Cumartesi günü 18.15’ten itibaren Real Madrid-Levante mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid’in Hata Yapma Lüksü Kalmadı

Sezona kötü bir başlangıç yapan Real Madrid, son dönemde en azından ligde iyi sonuçlar almayı başarıyor. Son 9 lig karşılaşmasından 7 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran Real Madrid, geçtiğimiz hafta Alaves deplasmanındaydı.

İyi sonuçlarla zirve yarışına dahil olan Real Madrid, Alaves karşısında ilk yarıda fişi çekti. Benzema’nın 2, Hazard ve Casemiro’nun 1’er golüyle 4-1’lik galibiyet alan Real Madrid, lider Atletico Madrid’in 7 puan gerisinde. Artık puan kaybına tahammülü kalmayan Real Madrid’de hedef Levante’yi de geçerek Atletico Madrid takibini sürdürmek.

Levante Son 10 Maçta 2 Kez Mağlup Oldu

Ligde 12’nci sırada yer alan Levante ise son dönemde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. Son 10 maçta sadece Villarreal ve Barcelona’ya mağlup olan Levante, geçtiğimiz hafta Valladolid’i konuk etti. 

Valladolid karşısında ikinci yarının başında öne geçen Levante, skoru koruyamadı. Peş peşe 2 golü kalesinde gören Levante, son dakikalarda Roger’in golüyle 1 puanı kurtardı. Hemen hemen oynadığı her maçta gol atma başarısı gösteren Levante, güçlü Real Madrid karşısında da sürpriz peşinde olacak.

Ligin İlk Yarısında Real Madrid Kazanmasını Bildi

Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Real Madrid, rakibini 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bu mücadele sonrasında oynadığı maçların sadece 2’sinde gol atamayan Levante, Real Madrid deplasmanındaki son galibiyetini 2018 yılında 2-1’lik sonuçla almıştı. Oynanan son 5 mücadelede ise Real Madrid 3, Levante 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

La Liga 21’inci haftasının kritik mücadelelerinden Real Madrid-Levante karşılaşmasını, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.