Bundesliga 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

26.01.2021 - 17:44

Bundesliga 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 19’uncu haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 30 Ocak Cumartesi günü 17.30’da başlayacak olan Borussia Dortmund-Augsburg mücadelesini, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Sezon başından bu yana haftada en az bir Bundesliga mücadelesini ekranlara taşıyan A Spor, 19’uncu haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. Son dönemde üst üste mağlubiyetler alarak zirve yarışının uzağında kalan Borussia Dortmund ile orta sıralarda yer alan Augsburg arasındaki bu keyifli müsabaka, A Spor ekranlarından yayınlanacak. Borussia Dortmund-Augsburg mücadelesini, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor’da izleyebilirsiniz.

Borussia Dortmund Dibe Vurdu

Sezona şampiyonluk iddiasıyla giriş yapan Borussia Dortmund, kötü sonuçların ardından Lucien Favre ile yolları ayırmıştı. Bu ayrılığın ardından Edin Terzic’i göreve getiren Dortmund, kanamayı tam anlamıyla durduramadı. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Dortmund, lider Bayern Münih’in 13 puan gerisinde kaldı.

Geçtiğimiz hafta ilk önce Leverkusen, sonrasında Gladbach deplasmanlarına çıkan Borussia Dortmund, iki maçı da kaybetti. Sancho’nun geçtiğimiz yılların uzağında olması, savunmada bir türlü istikrar sağlanamaması ve daha birçok benzer sorunu bulunan Dortmund, Augsburg karşısında galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor.

Augsburg Kötü Gidişe Dur Dedi

Stuttgart, Werder Bremen ve Bayern Münih yenilgilerinin ardından geçtiğimiz hafta Union Berlin’i konuk eden Augsburg, kötü gidişi 2-1’lik galibiyetle sonlandırdı. Özellikle ikinci yarının başında öne geçtikten sonra topu rakibe bırakan Augsburg, kalesini gole kapamayı başarınca 3 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı.

Union Berlin karşısında alınan 3 puan, Augsburg’u 12’nci sıraya taşıdı. Alt sıralardan biraz daha kopmak isteyen Augsburg, Dortmund karşısında sürpriz peşinde olacak.

Ligin İlk Yarısında Augsburg Rakibini Geçmeyi Başardı

Eylül ayında oynanan ligin ilk yarısındaki mücadele de A Spor ekranlarından yayınlanmış ve karşılaşmayı 2-0’lık sonuçla Augsburg kazanmıştı. Augsburg’un Dortmund deplasmanındaki son galibiyeti ise 2015 yılında gelmişti.

Kötü gidişe dur demek isteyen Borussia Dortmund ile alt sıralarla bağını tamamen koparmayı planlayan Augsburg arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.