ING Basketbol Süper Ligi 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

26.01.2021 - 11:20

ING Basketbol Süper Ligi 19’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Pazar günü 13.00’te Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basketbol ve Pazartesi 19.00’da OGM Ormanspor-Beşiktaş mücadelelerini, TRT Spor 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Sporun her rengini ekranlara taşıyan TRT Spor 2, ING Basketbol Süper Ligi’nde haftanın programını açıkladı. Her hafta iki mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor 2, 19’uncu haftada da iki maçı ekranlara taşıyacak. İlk olarak Pazar günü 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basketbol mücadelesi naklen yayınlanacak. TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak son maç ise haftanın kapanış mücadelesi olan OGM Ormanspor-Beşiktaş karşılaşması oldu. Bu mücadeleyi de Pazartesi günü 19.00’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Fenerbahçe Beko Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Tutuk başlangıcın ardından çıkışa geçen Fenerbahçe Beko, son 4 lig karşılaşmasında sadece Beşiktaş’a kaybetti. Geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi’ni mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe Beko, 18 maç sonunda 14 galibiyetle ikinci sırada yer alıyor.

Gaziantep Basketbol ise 4 maçlık mağlubiyet serisini geçtiğimiz hafta sonlandırdı. Büyükçekmece, Anadolu Efes, Afyon Belediye ve Pınar Karşıyaka maçlarını kaybeden Gaziantep Basketbol, Bursaspor karşısında kazanarak play off yarışına tekrar dahil oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst sıraları yakından ilgilendiren Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basketbol mücadelesini, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ormanspor Zorlu Fikstürden Galibiyet Çıkaramadı

Küme düşmeme mücadelesi veren OGM Ormanspor, zorlu fikstürden galibiyet çıkaramadı. Son 3 haftada Fenerbahçe Beko, Galatasaray ve Anadolu Efes’e mağlup olan OGM Ormanspor, bu sezon sadece 5 galibiyet alabildi. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Ankara temsilcisi, Beşiktaş’ı mağlup ederek mağlubiyet serisini sonlandırmayı planlıyor.

Beşiktaş ise son iki haftada aldığı Galatasaray ve Fenerbahçe Beko galibiyetleriyle dikkat çekti. İlk haftaların ardından çıkışa geçen ve play off yarışına giren Beşiktaş, Ormanspor karşısında da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 19’uncu haftanın kapanış mücadelesi OGM Ormanspor-Beşiktaş karşılaşmasını, Pazartesi günü 19.00’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.