2020-21 Euroleague 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.01.2021 - 23:00

2020-21 Euroleague 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 23’üncü haftasında şifresiz olarak ekranlara gelecek mücadele belli oldu. 28 Ocak Perşembe günü 20.00’den itibaren Khimki Moskova-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de her hafta bir temsilcimizin mücadelesini ekranlara getiren beIN Sports, 23’üncü haftada şifresiz olarak yayınlayacağı karşılaşmayı açıkladı. Perşembe günü 20.00’de başlayacak olan Khimki Moskova-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Khimki Moskova Euroleague’de Kasım Ayından Bu Yana Kazanamıyor

Bütçe ve oyuncu kalitesi olarak olmasa da sahada görülenler açısından ligin en kötü takımı olan Khimki Moskova, Euroleague’de sadece 2 galibiyet alabildi. En son galibiyetini Kasım ayında Zenit karşısında alan Khimki Moskova, iç sahada ise sadece Kızılyıldız’ı geçebildi.

Koç değişikliğinin ardından da oyun olarak fazla bir şey değiştiremeyen Khimki, VTB’de de sorunlar yaşıyor. Bu sezon en ufak bir başarı gösteremeyen Khimki Moskova, kötü gidişatı Fenerbahçe Beko galibiyetiyle sonlandırma peşinde olacak.

Fenerbahçe Beko Seriyi 6 Maça Çıkardı

Geçtiğimiz hafta CSKA Moskova deplasmanına çıkan Fenerbahçe Beko, bu deplasmandan da galip ayrılarak serisini 6 maça çıkardı. Aralık ayı ortasında Zalgiris deplasmanında mağlup olduktan sonra çıktığı tüm Euroleague maçlarını kazanan Fenerbahçe Beko, Khimki Moskova karşısında da galip gelerek üst sıralara yükselişini sürdürmek istiyor.

Hafta içi bu maç öncesinde Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek olan Fenerbahçe Beko’nun, bu iki maçtan da galibiyet çıkarması durumunda haftayı play off hattında kapatacağı tahmin ediliyor. 

Rusya’daki Son İki Maç Khimki Moskova’nın

Ne kadar bu sezon kötü sonuçlar alsa da Khimki Moskova, geçtiğimiz yıllarda temsilcimize karşı iyi sonuçlar almayı başarmıştı. Rusya’da oynanan son iki maçı da kazanan Khimki Moskova, ligin ilk yarısında ise İstanbul’dan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Tamamen dibe vuran ve gelecek adına hiç ışık vermeyen Khimki Moskova ile her geçen hafta biraz daha iyiye giden Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadele, Perşembe günü 20.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarında ve beIN Sports Youtube kanalında olacak.