Medipol Başakşehir-Trabzonspor Süper Kupa Maçı A Spor’dan Yayınlanacak

25.01.2021 - 11:06

Medipol Başakşehir-Trabzonspor Süper Kupa Maçı A Spor’dan Yayınlanacak

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Trabzonspor, Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Covid-19 önlemleri sebebiyle sezon başı yerine sezon ortasında oynanmasına karar verilen Medipol Başakşehir-Trabzonspor mücadelesini, 27 Ocak Çarşamba günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her sezon başında oynanan Süper Kupa finali, 2020/21 sezonunda birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de sezon ortasında oynanacak. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor’un karşılaşacağı bu dev müsabaka, Çarşamba günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Medipol Başakşehir Geçtiğimiz Yılın Uzağında

Geçtiğimiz yıl mutlu sona ulaşan Medipol Başakşehir, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maratonunda istenilen sonuçları alamayan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında. 

Ligde geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’u konuk eden Medipol Başakşehir, yine istenilen oyunu ortaya koyamadı. Fırsatlar bulmasına rağmen geçtiğimiz sezonun uzağında bir görüntü ortaya koyan Başakşehir, Trabzonspor’u geçerek müzesine bir büyük kupa daha götürmek istiyor.

Trabzonspor Avcı ile Çıkışta

Sezona Eddie Newton yönetiminde başlayan Trabzonspor, alınan kötü sonuçların ardından göreve Abdullah Avcı’yı getirdi. Avcı yönetiminde ligde sadece Galatasaray’a mağlup olan Trabzonspor, zorlu bir fikstüre giriyor.

Başakşehir mücadelesi sonrasında Beşiktaş, Denizlispor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor gibi ekiplerle oynayacak olan Trabzonspor, bu karşılaşmalar öncesinde Başakşehir’i mağlup ederek son dönemdeki formunu kupa ile taçlandırmayı hedefliyor.

Trabzonspor Rakibini 11 Maçtır Mağlup Edemiyor

Başakşehir ile Trabzonspor arasındaki son dönemde oynanan mücadelelerde Medipol Başakşehir’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlardan 1 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Başakşehir, 2015 yılından bu yana rakibine yenilmiyor. Trabzonspor, rakibine karşı son galibiyetini, 2014/15 sezonu ikinci yarısında 3-2’lik skorla almıştı.

Ligde bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan Başakşehir ile üst üste iyi sonuçlar alan Trabzonspor arasındaki Süper Kupa finalini, Çarşamba günü 20.45’ten itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.