La Liga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.01.2021 - 20:17

La Liga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da 20’nci haftanın D-Smart Youtube kanalında yayınlanacak şifresiz maçı belli oldu. Cumartesi günü 18.15’ten itibaren Sevilla-Cadiz mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Her hafta bir şifresiz maçla La Liga’yı futbolseverlerle buluşturan D-Smart, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Son haftalarda olduğu gibi Cumartesi günü 18.15’teki mücadele, şifresiz olarak ekranlara gelecek. Sevilla-Cadiz karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla Hafta İçi 3 Puanı Almasını Bildi

Hafta içi erteleme maçında Alaves’e konuk olan Sevilla, mücadeleyi 2-1 kazandı. İlk yarıda bulduğu gollerle maçı kazanan Sevilla, bu galibiyetle 33 puana yükseldi ve Şampiyonlar Ligi hattına bir adım daha yaklaştı.

Alaves karşısında hemen maçın başında En Nesyri ile öne geçen Sevilla, 12’nci dakikada Mendez’in golüne engel olamadı. Dakikalar 30’u gösterdiğinde Suso sahneye çıktı ve mücadelenin sonucunu belirledi. Bununla birlikte ikinci yarıda Alaves baskısı karşısında Sevilla belli bölümlerde oldukça çaresiz kaldı. 90’ıncı dakikada Alaves, bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı. 

Cadiz Son 5 Maçta Yalnızca 1 Kez Yenildi

Ligin flaş ekiplerinden Cadiz, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Yaklaşık 1 ay önce Real Betis’e deplasmanda mağlup olan Cadiz, bu maçın ardından çıktığı 4 lig maçında 1 galibiyet 3 beraberlik aldı. Cadiz’in hafta içi rakibi ise Levante’ydi.

Mücadelenin 4’üncü dakikasında öne geçen Cadiz, dakikalar 11’i gösterdiğinde 2-1 gerideydi. 18’de Cala ile bir kez daha eşitliği yakalayan Cadiz, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Levante karşısında alınan 1 puan, Cadiz’i 24 puanla 9’uncu sıraya taşıdı.

Ligin İlk Yarısında Gülen Taraf Sevilla Olmuştu

Ligin 3’üncü haftasında karşı karşıya gelen Sevilla ile Cadiz’in mücadelesinde gülen taraf Sevilla olmuştu. İkinci yarının başında 1-0 geriye düşen Sevilla, 65’te beraberliği yakalamış 90 ve 90+2’de ise skoru 3-1’e getirerek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

La Liga’nın iyi futbol oynayan ekiplerinden Cadiz ile ilk 4’e girme mücadelesi veren Sevilla arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.