Dustin Poirier-Conor McGregor Mücadelesi S Sport Plus’ta

21.01.2021 - 19:57

Dustin Poirier-Conor McGregor Mücadelesi S Sport Plus’ta

Merakla beklenen D. Poirier-C. McGregor mücadelesini yayınlayacak adres belli oldu. 24 Ocak Pazar 06:00’ten itibaren bu nefes kesecek müsabakayı, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

UFC’de heyecan, merakla beklenen Poirier-McGregor mücadelesiyle devam ediyor. Verdiği aranın ardından bomba gibi döneceğini iddia eden McGregor ile Poirier arasındaki nefes kesecek mücadelenin yayınlanacağı adres belli oldu. Son yıllarda UFC yayın haklarını elinde bulunduran S Sport Plus, bu müsabakayı da naklen yayınlayacak. 23 Ocak tarihindeki bu mücadele, 23.00’ten itibaren S Sport Plus platformunda olacak.

S Sport Plus'a üye olmak için buraya tıklayın.

Şu Anki Hâlimle 2016 ve 2020 Yıllarındaki Hâlimi Yok Ederim

Dövüşe ara veren Conor McGregor geçtiğimiz günlerde Poirier mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 2016 ve 2020 yıllarındaki hâlinden çok daha iyi durumda olduğunu belirten McGregor, tüy sıklette yaptıklarını hafif sıklette de yapacağını dile getirdi. McGregor’ın mücadeleyle ilgili yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:

Dustin harika bir dövüşçü ama harika bile benim seviyemin altında kalıyor. Şu anki formumla 2016 ve 2020 McGregor'u yok ederim ve Dustin’i de 60 saniye içinde nakavt edeceğim.

Khabib’in dövüşü bırakmasına da değinen McGregor, 

Onun bu şekilde kaçması beni şaşırtmadı. Khabib benimle tekrar dövüşmekten korktuğu için kaçtı. Ben onun en iyi haliyle dövüştüm, o benim en kötü halimle dövüştü. Bunu herkes biliyor

ifadelerini kullandı.

2014 Yılının Rövanşı

İki isim 2014 yılında tüy sıklet mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve Conor McGregor, Dustin Poirier’yi nakavt etmeyi başarmıştı. Bu mücadele, bir bakıma 2014 yılındaki müsabakanın da rövanşı olacak. 

23 Ocak’taki dev mücadelede kazanan ismin nasıl bir yol izleyeceğini UFC Başkanı Dana White açıkladı.

Conor önce Poirier’le dövüşecek, kazanırsa hafif sıklet kemeri için maça çıkacak, onu da kazanırsa kemer koruma maçına çıkacak

diyen White, gündemde olan Conor McGregor-Manny Pacquiao maçının da olabileceğini sözlerine ekledi.

UFC’de 2021 yılının ilk büyük randevusu olarak görülen Dustin Poirier-Conor McGregor mücadelesini, 24 Ocak Pazar  günü 06:00’ten itibaren S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.