ING Basketbol Süper Ligi 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

04.12.2020 - 21:21

ING Basketbol Süper Ligi 11’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi günü 15.15’te Beşiktaş-Türk Telekom ve Pazar 13.00’te Petkim Spor-Anadolu Efes mücadelelerini, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 11’inci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor 2, haftanın yayın programını açıkladı. TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak ilk maç, Cumartesi günü 15.15’te başlayacak olan Beşiktaş-Türk Telekom mücadelesi. Haftanın son şifresiz maçı ise Pazar günü 13.00’te başlayacak olan Petkim Spor-Anadolu Efes karşılaşması. Her iki mücadeleyi de TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Alt Sıralardan Kurtulmayı Başardı

Sezona kötü bir başlangıç yapan ama daha sonrasında gerek transferlerle gerekse takım içindeki oyuncuların performansını yükseltmesiyle üst seviyeye çıkmasıyla başarılı bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, iki haftadır kazanıyor. Tofaş karşısında galip geldikten sonra hafta içi Darüşşafaka Tekfen’e konuk olan Beşiktaş bu mücadeleyi de 86-82 kazanmayı başardı.

Türk Telekom ise sezona iyi bir başlangıç yaptı. Oynadığı 7 karşılaşmada sadece bir kez mağlup olan Ankara temsilcisi, son 3 maçta 2 mağlubiyet aldı. Hafta içi oynanan Ormanspor maçıyla kendine gelen Türk Telekom, Beşiktaş karşısında da galip gelmeye çalışacak.

Haftanın keyifli mücadeleleri arasında yer alan Beşiktaş - Türk Telekom mücadelesini, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Petkim Spor İç Saha Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Sezonun flaş ekiplerinden Petkim Spor, özellikle iç sahada aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. 5 iç saha maçının 4’ünü kazanmayı başaran İzmir temsilcisi, hafta içi Gaziantep Basketbol karşısında kazanarak seriyi sürdürdü.

Anadolu Efes ise ligin namağlup tek ekibi. Oynadığı 9 maçı da kazanan ve son dönemde Euroleague’de de iyi sonuçlar alan Anadolu Efes, İzmir deplasmanından galip gelerek seriyi 10 maça çıkarmak istiyor.

Petkim Spor-Anadolu Efes mücadelesini, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.