La Liga 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.12.2020 - 09:46

La Liga 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

D-Smart’ın La Liga 12’nci haftasında şifresiz olarak yayınlayacağı maç belli oldu. 5 Aralık Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Sevilla-Real Madrid mücadelesini D-Smart Youtube kanalarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta La Liga’dan bir maçı şifresiz olarak yayınlayan D-Smart, 12’nci haftada Youtube kanalından futbolseverlerle buluşturacağı maçı açıkladı. Geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra zirve mücadelesinden bir maçı şifresiz yayınlayan D-Smart, yine zirveyi yakından ilgilendiren bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Sevilla-Real Madrid mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Sevilla Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Sezona tutuk bir başlangıç yapan Sevilla, ligde 3 maçtır kazanıyor. Osasuna ve Celta Vigo galibiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta Huesca deplasmanına çıkan Sevilla, son dakikalarda bulduğu golle kazanmasını bildi.

Ligde oynadığı son üç maçı da kazanan Sevilla, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea karşısında ağır bir mağlubiyet aldı. Sevilla, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Real Madrid karşısında da galip gelerek zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Real Madrid İstikrar Yakalayamadı

Karantina döneminde inanılmaz bir oyun oynayarak geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Real Madrid, sezona çok kötü bir giriş yaptı. Hem ligde hem de Avrupa’da istediği sonuçları alamayan Real Madrid, geçtiğimiz haftayı yine kötü geçirdi.

La Liga 11’inci haftasında Alaves’i konuk eden Real Madrid, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar deplasmanına çıkan Real Madrid’de yine istenen sonuç gelmedi. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Real Madrid, gruptan çıkma şansını zora soktu.

Ligdeki Son Beraberlik 2005 Yılında

La Liga’da son dönemde keyifli maçlar oynayan Sevilla ve Real Madrid arasında oynanan lig maçlarının çoğunda sahadan bir taraf galibiyetle ayrılıyor. Ligde oynanan son 30 maçta taraflardan biri galip gelmeyi başardı. Berabere biten son maç ise 2005 yılındaydı.

Ligdeki çıkışını devam ettirmek isteyen Sevilla ile ligde üç maçtır galip gelemeyen Real Madrid arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.