ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

20.11.2020 - 10:54

ING Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 9’uncu haftanın şifresiz maçları belli oldu. 21 Kasım Cumartesi günü 15.15’te başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Afyon Belediyesi ve Pazar günü 15.15’teki Fenerbahçe Beko-Bahçeşehir Koleji mücadeleleri, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Türkiye ING Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan TRT Spor 2, haftanın şifresiz maçlarını açıkladı. 9’uncu haftada zirveyi ilgilendiren iki maç TRT Spor 2 ekranlarında olacak. İlk olarak Cumartesi günü 15.15’te Pınar Karşıyaka-Afyon Belediyesi mücadelesi basketbolseverlerle buluşacak. Pazar günü ise 15.15’te Fenerbahçe Beko-Bahçeşehir Koleji mücadelesi, TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Covid-19 Çıkışı İlk Maç

Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz haftalarda Covid-19 testlerinin pozitif çıkması sebebiyle takım hâlinde karantinaya girmişti. Kasım ayının başında Türk Telekom maçına çıkan ve daha sonrasında maç oynamayan Pınar Karşıyaka, Kasım ayındaki ikinci maçına çıkacak. Takımın bu süreçten nasıl etkilendiğinin yanıtı ise Cumartesi günü 15.15’te verilecek.

Afyon Belediyesi ise geçtiğimiz hafta lider Anadolu Efes’e konuk oldu. Mücadeleyi 86-67 kaybeden Afyon Belediyesi, ligdeki 4’üncü mağlubiyetini aldı. 

Covid-19 sebebiyle sadece 6 maç oynayabilen Pınar Karşıyaka ile ligin sürpriz ekiplerinden Afyon Belediyesi arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Alex Perez’in Durumu

TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak ikinci maçta ise, maçtan çok Alex Perez’in durumu merak ediliyor. Birkaç gün önce Fenerbahçe Beko ile anlaştığı iddia edilen Perez, Badolana deplasmanında takımıyla sahaya çıktı. Bu maçta muhtemel yeni takımına karşı oynayıp oynamayacağı ise merak konusu.

Fenerbahçe Beko cephesinde ligde işler yolunda. Oynadığı 8 maçın tamamını kazanan sarı lacivertliler, Bahçeşehir Koleji maçını da kazanarak 9’da 9 yapmak istiyor.

Bahçeşehir Koleji’nde ise Alex Perez’in durumu dışında ciddi bir bilinmezlik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta ligde Bursaspor’u geçen ve hafta içi Eurocup’ta Badolona’yı mağlup eden Bahçeşehir Koleji, seriyi Fenerbahçe Beko maçında devam ettirmek istiyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinden Fenerbahçe Beko-Bahçeşehir Koleji mücadelesini, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.