NBA Draft Gecesi S Sport ve S Sport Plus’ta

18.11.2020 - 12:45

NBA Draft Gecesi S Sport ve S Sport Plus’ta

NBA Draft 2020, 19 Kasım Perşembe günü 04.00’ten itibaren S Sport ekranlarında ve S Sport Plus platformunda olacak. Geleceğin yıldızlarının yeni adreslerini, S Sport ekranlarından ve S Sport Plus platformundan öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de NBA ve NCAA March Madness’ın resmi yayıncısı olan S Sport, son yıllarda draft gecesini de ekranlara getiriyor. Covid-19 sebebiyle tahmini oldukça güç olan 2020 NBA Draft’ının da adresi S Sport oldu. Perşembe günü 04.00’ten itibaren S Sport’tan ve S Sport Plus platformundan NBA Draft gecesini takip edebilirsiniz.

Şölen Tadında NBA Draft Gecesi

NBA Draft 2020’yi naklen ekranlara getirecek olan S Sport Plus, Youtube hesabından draft gecesi ile ilgili bir paylaşım yaptı. Draft gecesinin hangi noktada seçileceği merak edilen isimlerini videoya koyan S Sport Plus’ın paylaştığı video şu şekilde:

Şölen tadında bir NBA Draft gecesinde yeni yıldızlar doğacak, takımlar geleceklerini kuracak. Anthony Edwards, LaMelo Ball, James Wiseman, Deni Advija… Kim 1 numara olacak? NBA takımları kimleri seçecek? NBA Draft gecesi, Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece 04.00’te, canlı yayınla S Sport Plus’ta.

Bilinmezlerle Dolu Bir Draft Gecesi

Geçtiğimiz yılların büyük bir bölümünde en azından ilk 3 sıranın kimler olacağı ve hangi sıralardan seçilebilecekleri tahmin ediliyordu. NBA Draft 2020’de ise durum oldukça farklı. Oyuncuların Covid-19 sebebiyle Mart sonrasında performans gösterememesi ve baskın bir oyuncunun olmaması 2020 Draft’ını tahmin edilmesi güç bir draft hâline getiriyor.

Draft gecesi bir takas olmazsa birinci sırada Minnesota Timberwolves seçim yapacak. Timberwolves’un ihtiyaçları doğrultusunda en mantıklı seçimin Anthony Edwards olduğu belirtiliyor. Bununla birlikte bir takas ihtimalinden de bahsediliyor.

Süper star potansiyeli bulunan Anthony Edwards’ın birinci sıradan seçilmemesi durumunda Hornets forması giyen Lonzo Ball’un kardeşi LaMelo Ball’un 1’inci sıradan seçilebileceği tahmin ediliyor. Darft öncesinde LaMelo Ball’ın “birinci sıradan seçileceğime eminim” şeklinde başlayan iddialı açıklamalarının karşılık bulup bulmayacağı da merak konusu. James Wiseman, Onyeka Okongwu ise üst sıralardan seçilmesi beklenen diğer isimler. 

Son ana kadar tahmin edilemeyecek olan NBA Draft 2020’yi, Perşembe 04.00’ten itibaren S Sport Plus platformundan ve S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.